Εύβοια: Έκτακτο δελτίο με καταιγίδες και χαλάζι! Επιδείνωση μέσα στις επόμενες ώρες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Έκτακτο δελτίο με καταιγίδες και χαλάζι! Επιδείνωση μέσα στις επόμενες ώρες!

Εύβοια: Έκτακτο δελτίο με καταιγίδες και χαλάζι! Επιδείνωση μέσα στις επόμενες ώρες!
Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού (21/08 - 22/08) με καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από ισχυρούς ανέμους και χαλάζι...
 

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή 21/08/2015 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας από τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (21-08-2015) μέχρι και αργά το απόγευμα του Σαββάτου (22-08-2015).
 

Πιο αναλυτικά:
 

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Παρασκευή (21-08-2015) το απόγευμα μέχρι και αργά το απόγευμα του Σαββάτου (22-08-2015) στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία (κυρίως τις ανατολικές περιοχές), τις Σποράδες και πιθανόν πρόσκαιρα στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Βόρεια Εύβοια και τις βορειότερες περιοχές της Ανατολικής Στερεάς με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και πιθανώς θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις .

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας σας ενημερώνει ότι θα εκδηλωθούν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, κατόπιν αυτών, οι Πλοίαρχοι – Κυβερνήτες και Ιδιοκτήτες όλων των σκαφών της ευρύτερης περιοχής Βορείου Ευβοϊκού και Νοτίου Ευβοϊκού, παρακαλούνται όπως προ απόπλου για οποιοδήποτε προορισμό, να ενημερώνονται από τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές για τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας, επιπρόσθετα οι ιδιοκτήτες σκαφών που ελλιμενίζονται σε όρμους και λιμένες να μεριμνήσουν χωρίς αναβολή για την ασφάλιση των ως άνω σκαφών.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
 
Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA