Εύβοια: Τέσσερις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο σε Χαλκίδα, Παραλία Αυλίδας και Κονίστρες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Τέσσερις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο σε Χαλκίδα, Παραλία Αυλίδας και Κονίστρες

Εύβοια: Τέσσερις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο σε Χαλκίδα, Παραλία Αυλίδας και Κονίστρες
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας, τέσσερα (4) άτομα, τα οποία κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων, κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, την Παρασκευή (14-08-2015) το πρωί σε περιοχή της Χαλκίδας, συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους (23) εκατοστών.

Στη δεύτερη περίπτωση, την Παρασκευή (14-08-2015) το πρωί, επίσης σε περιοχή της Χαλκίδας, συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου.

Στη τρίτη περίπτωση, την Παρασκευή (14-08-2015) το απόγευμα, στην Παραλία Αυλίδας Ευβοίας, συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης.

Τέλος στη τέταρτη περίπτωση, το Σάββατο (15-08-2015) πρώτες πρωινές ώρες στις Κονίστρες Ευβοίας, συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπής, για την οποία είχε δηλωθεί η κλοπή της στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου Ευβοίας την 10-08-2015.

Επιπλέον ο 22χρονος στερούταν σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης από την αρμόδια Αρχή. Η ανωτέρω μοτοσικλέτα κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, προκειμένου να αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά της.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA