Γιώργος Ακριώτης στο eviazoom.gr: «Η στήριξη μου στην Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό είναι δεδομένη» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γιώργος Ακριώτης στο eviazoom.gr: «Η στήριξη μου στην Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό είναι δεδομένη»

Γιώργος Ακριώτης στο eviazoom.gr: «Η στήριξη μου στην Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό είναι δεδομένη»
Όπως σας αποκάλυψε χθες (14-08-2015) το eviazoom.gr, ο Γιώργος Ακριώτης, επικαλούμενος λόγους υγείας, αποχώρησε από την βουλή λίγο πριν την ψηφοφορία για το τρίτο μνημόνιο, ωστόσο δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιας και ο Ευβοιώτης βουλευτής διαμήνυσε από πριν, ότι θα ψηφίσει «ΝΑΙ», όπως έκανε άλλωστε και στις προηγούμενες ψηφοφορίες της βουλής για τα πρώτα μέτρα που πάρθηκαν...

Ο Γιώργος Ακριώτης τόνισε ότι στηρίζει την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό: "Έχω την υποχρέωση και οφείλω να ενημερώσω τους φίλους και τους συντρόφους για τους λόγους της σημερινής μου απουσίας από την ψηφοφορία στη Βουλή.

Το γεγονός ότι δεν υπερψήφισα δεν με κάνει καλύτερο από όσους υπερψήφισαν. Το γεγονός ότι δεν καταψήφισα, δεν με κάνει χειρότερο από όσους καταψήφισαν. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα και τη δημοκρατία, καμιά απόφαση δεν είναι εύκολη. Ήταν μια επίπονη διαδικασία στην οποία δεν κατάφερα να μείνω μέχρι τέλους για λόγους ανωτέρας βίας (υγεία).

Η στήριξή μου στην Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό είναι δεδομένη. Ο αγώνας είναι συνεχής επίπονος και επίμονος μέχρι η χώρα μας να βγει από την δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA