Κύμη: Θρήνος για τον 39χρονο Αλέξανδρο - Θωμά Ζέρμα που έχασε τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο στη Πλατάνα - Ελεύθερη αφέθηκε η 66χρονη οδηγός! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κύμη: Θρήνος για τον 39χρονο Αλέξανδρο - Θωμά Ζέρμα που έχασε τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο στη Πλατάνα - Ελεύθερη αφέθηκε η 66χρονη οδηγός!

Κύμη: Θρήνος για τον 39χρονο Θωμά Ζέρμα που έχασε τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο στη Πλατάνα - Ελεύθερη αφέθηκε η 66χρονη οδηγός!
Τραγικό θάνατο βρήκε ο 39χρονος, Αλέξανδρος - Θωμάς Ζέρμας, φκάτοικος Αθηνών, ύστερα από φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (06-08-2015) με την μηχανή του, στην χ/θ της επαρχιακής οδού Πλατάνας – Στομίου Οξυλίθου, στη Κύμη...

Ήταν στις 17:00 το απόγευμα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή του 39χρονου, εξετράπη της πορείας της και καρφώθηκε στο προπορεόυμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη λίγο αργότερα από την αστυνομία.

Αμέσως οι διερχόμενοι οδηγοί που βρίσκοταν στο σημείο, προσέτρεξαν για βοήθεια και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον άτυχο μοτοσυκλετιστή και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κύμης, όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του.

Νεκρός είναι 0 39χρονος, Αλέξανδρος - Θωμάς Ζέρμας, ο οποίος παραθέριζε τις τελευταίες ημέρες στο τόπο καταγωγής του,στη Πλατάνα Κύμης, ενώ διέμενε μόνιμα στην Αθήνα. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο (08-08-2015) και ώρα 12 το μεσημέρι στην Αθήνα.

Η 66χρονη οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Κύμης και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, όπου αφέθηκε λίγη ώρα αργότερα ελεύθερη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA