Συγκλονίζει η επιστολή αγανακτισμένης μάνας που ντροπιάζει τον Δήμο Χαλκιδέων - «Πώς μπορώ να εξηγήσω στο 30 μηνών παιδί μου ότι απαγορεύεται να παίξει στην παιδική χαρά;» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συγκλονίζει η επιστολή αγανακτισμένης μάνας που ντροπιάζει τον Δήμο Χαλκιδέων - «Πώς μπορώ να εξηγήσω στο 30 μηνών παιδί μου ότι απαγορεύεται να παίξει στην παιδική χαρά;»

Συγκλονίζει η επιστολή αγανακτισμένης μάνας που ντροπιάζει τον Δήμο Χαλκιδέων - «Πώς μπορώ να εξηγήσω στο 30 μηνών παιδί μου ότι απαγορεύεται να παίξει στην παιδική χαρά;»
Δείτε την επιστολή - καταγγελία, που απέστειλε η αγανακτισμένη μητέρα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του eviazoom.gr, με θέμα τις παιδικές χαρές που έχουν αφεθεί στη τύχη τους από τον Δήμο Χαλκιδέων...

Στην επιστολή επισυνάπτονται και δύο φωτογραφίες:

"Αγαπητοί Αιρετοί του Δήμου Χαλκιδέων

Θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτησή μου για την κατάσταση των παιδικών χαρών αλλά πριν από αυτό να σας θυμίσω τα οφέλη αυτών.

Ο πιο συνηθισμένος χώρος παιχνιδιού και συναναστροφής των παιδιών είναι η παιδική χαρά (δημόσιος χώρος για την αναψυχή και το παιχνίδι των παιδιών). Πρόκειται για ένα μέρος που προσφέρει πλήθος ερεθισμάτων, μαθησιακών εμπειριών, αναμνήσεων και ευκαιριών κοινωνικοποίησης. 

Δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό στην πόλη μας διότι οι παιδικές χαρές βρίσκονται σε άθλια κατάσταση και ελλοχεύει ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού των παιδιών.

Ως μητέρα και δημότης Χαλκιδέων θα ήθελα να θέσετε ως προτεραιότητα σας την δημιουργία ασφαλών παιδικών χαρών και μέχρι να συμβεί αυτό (ας ελπίσουμε σύντομα) να αφαιρέσετε τα παιχνίδια διότι κάποια στιγμή θα τραυματιστεί σοβαρά κάποιο παιδί. Ήδη γίνονται μικροατυχήματα.
Παρόλο που απαγορεύεται η χρήση τους, είναι γεμάτες από παιδιά που παίζουν ανέμελα. Πώς μπορώ να εξηγήσω στο 30 μηνών παιδί μου ότι απαγορεύεται να πάιξει στην παιδική χαρά όταν το ίδιο βλέπει τα άλλα παιδιά να παίζουν. Και στο κάτω κάτω γιατί να μας έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα του ανέμελου παιχνιδιού.

Δεν γνωρίζω τα οικονομικά του Δήμου Χαλκιδέων αλλά φαντάζομαι ότι από κάπου θα μπορούσατε να «κόψετε»."

Με εκτίμηση
Αγανακτισμένη Μητέρα

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA