Στη Χαλκίδα βρέθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στη Χαλκίδα βρέθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης (ΦΩΤΟ)

Στη Χαλκίδα βρέθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης (ΦΩΤΟ)
Περιοδεία στην Εύβοια έκανε σήμερα (05-08-2015) ο Αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ο οποίος συνοδευόταν από το Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Δημήτρη Αναγνωστάκη, τον Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας άσο Μαυρόπουλο, τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαγεωργίου, τον Υπαρχηγό Νοτίου Ελλάδας της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Παναγιώτη Μπονάτσο και υπηρεσιακά στελέχη.

Ο κ. Πανούσης έφθασε στη Χαλκίδα στις 9 το πρωί και επισκέφθηκε αρχικά την Π.Υ. Χαλκίδας και την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

Ακολούθως, ο υπουργός συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό στο Διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας, στη Χαλκίδα.
Στη Χαλκίδα βρέθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης (ΦΩΤΟ)
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μίνα Παπαναστασίου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Αργύρης .

Ο κ. Υπουργός εξέθεσε το στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου ως προς την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών με προσήλωση στις ειδικές ανάγκες κάθε περιοχής, ενώ εξήγγειλε και τη δημιουργία δομών αντιμετώπισης της ενδοσχολικής και ενδοοικογενειακής βίας.

Ο Φάνης Σπανός ευχαρίστησε και συνεχάρη την Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα για την διαρκή άριστη συνεργασία και παρουσία τους. Ακολούθως, επισήμανε την ανάγκη μεταστέγασης της Αστυνομικής Δ/νσης Ευβοίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε χώρο εκτός αστικού κέντρου, όπως ενδεικτικά το πρώην Τάγμα Πεζοναυτών ή τη δεσμευμένη έκταση στην περιοχή Αγ. Ελεούσας.

Ο κ. Αναγνωστάκης εξειδίκευσε το σχεδιασμό του Υπουργείου και δεσμεύτηκε για άμεση κατάθεση πλήρους σχεδίου μεταστέγασης των υπηρεσιών. Ακόμη, ανακοίνωσε την ίδρυση αστυνομικού τμήματος στα Ψαχνά Ευβοίας.

Ο κ. Μαυρόπουλος εξέθεσε το σχεδιασμό της Πολιτικής Προστασίας και τις ανάγκες γνώσης, ενημέρωσης και συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων μερών και φορέων.


Στη συνέχεια, ο Γιάννης Πανούσης συνέχισε την περιοδεία του στο Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων, όπου επισκέφθηκε τα καμένα από την πρόσφατη πυρκαγιά, ενώ συναντήθηκε με τους εθελοντές - δασοπυροσβέστες της περιοχής.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA