Χαλκίδα: Τη Δευτέρα το τελευταίο «αντίο» στον Χρήστο Τοκπασίδη - Συγκινεί το αποχαιρετιστήριο μήνυμα των Ποντίων: «Σον καλόν πρόεδρε καλόν παράδεισο να εχς» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Τη Δευτέρα το τελευταίο «αντίο» στον Χρήστο Τοκπασίδη - Συγκινεί το αποχαιρετιστήριο μήνυμα των Ποντίων: «Σον καλόν πρόεδρε καλόν παράδεισο να εχς» (ΦΩΤΟ)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ
Τη Δευτέρα (24-08-2015) στις 17:00 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του Χρήστου Τοκπασίδη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στη Χαλκίδα, ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν δωρεές στο Φιλανθρωπικό ίδρυμα "Τάσος Γεωργιάδης"...

Ο πρώην διαιτητής που είχε αγωνιστεί και στην Α΄ Εθνική Κατηγορία, έσβησε σε ηλικία 61 ετών, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας, αλλά και ολη την Εύβοια.

Παράλληλα, συγκινεί το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Συλλόγου Ποντίων Εύβοιας «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ» για τον Χρήστο Τοκπασίδη, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου:


"Ο Χρήστος Τοκπασίδης ήταν για σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου μας με εξαιρετικό έργο στη διάσωση και διάδοση του Ποντιακού πολιτισμού τόσο στην πόλη μας όσο και σε ολόκληρη την Εύβοια.

Μέσα από τις ακούραστες προσπάθειές του κατάφερε να κάνει τη Χαλκίδα σημείο αναφοράς των Ποντίων του νησιού και ταυτόχρονα να μεταλαμπαδεύσει και στους νεότερους το μεγαλείο της πατρίδας, του ελληνισμού, την αξία της συνεισφοράς και της αλληλεγγύης καθώς και την αέναη ελπίδα για πρόοδο και ψυχική ανάταση που γεννά η ενασχόληση με την ιστορία του τόπου μας και τον πολιτισμό του. 

Για όλους όσους γνώριζαν το Χρήστο η σημερινή μέρα αποτελεί μέρα λύπης για τον υπέροχο αυτό άνθρωπο, τον αγαπημένο αδελφό, τον πολύτιμο φίλο, τον άξιο συνεργάτη που έφυγε. 

Για εμάς η σημερινή ημέρα αποτελεί μέρα απύθμενης θλίψης μιας και ο Σύλλογος μας έχασε τον πατέρα του. Ένα πατέρα δοτικό και προστατευτικό σε όλες τις δύσκολες στιγμές και μεγαλοπρεπή και γενναιόδωρο στις όμορφες.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Χρήστο.
«Σον καλόν πρόεδρε καλόν παράδεισο να εχς»"


Ποιος ήταν ο Χρήστος Τοκπασίδης

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τα διοικητικά του Συνδέσμου, αρχικά ως Γενικός Γραμματέας και στην συνέχεια ως Πρόεδρος για σειρά ετών. Έχαιρε πανελλήνιας εκτίμησης για τις γνώσεις του επί διοικητικών θεμάτων και συνήθιζε να παρεμβαίνει, με άρθρα του, στις εξελίξεις.

Κορυφαίες στιγμές της διοικητικής του διαδρομής ήταν όταν, επί Προεδρίας του, όντας πρωτοπόρος για την εποχή του, διοργανώθηκαν, στην Χαλκίδα, τα πρώτα διεθνή σεμινάρια διαιτησίας στην Ελλάδα κι αγοράστηκε, πρώτη φορά από Σύνδεσμο Διαιτητών, ιδιόκτητο κτήριο για την στέγασή του.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας μόλις πληροφορήθηκε την απώλεια του, συνήλθε εκτάκτως κι αποφάσισε:

-Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειάς του

-Αντί στεφανιού να καταθέσει ποσό, στο όνομά του, στο ίδρυμα «Τάσος Γεωργιάδης»

-Να παραστεί αντιπροσωπεία του Συνδέσμου στην εξόδιο ακολουθία


-Να εκφωνηθεί επικήδειος από μέλος του Δ.Σ. 


-Να διοργανωθούν σειρά εκδηλώσεων στην μνήμη του
.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Θρήνος για τον πρώην διαιτητή Χρήστο Τοκπασίδη που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή! (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA