Εύβοια: Νέα παραίτηση με αιχμές από την ΝΔ - Αποχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Ιωάννου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Νέα παραίτηση με αιχμές από την ΝΔ - Αποχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Ιωάννου

Εύβοια: Νέα παραίτηση με αιχμές από την ΝΔ - Αποχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Ιωάννου
Mια ακόμη παραίτηση στελέχους της ΝΔ στην Εύβοια - Την παραίτηση του από την ΝΔ ανακοίνωσε ο πρώην υπεύθυνος ΔΑΠ του ΤΕΙ Χαλκίδας και υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Ιωάννου...

Δείτε την επιστολή παραίτησης:

"ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Με την παρούσα επιστολή, έπειτα από ώριμη σκέψη σας γνωστοποιώ οτί δεν επιθυμώ να έχω οποιαδήποτε σχέση με τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι αλήθεια πως στο παρελθόν διεκδίκησα ακόμη και την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ στις εκλογές του 2010, ανάμεσα σε τρεις συνυποψήφιους.

Διαπίστωσα στην πορεία των τελευταίων χρόνων ότι η Παράταξη που εκπροσωπούσα παρεκκλίνει των θέσεων της και των Αρχών της σε βαθμό τέτοιο που ο μέσος ψηφοφόρος να νοιώθει απογοήτευση και αποστροφή.

Όλα αυτά, δυστυχώς, συνθέτουν τη σημερινή εικόνα της Νέας Δημοκρατίας και των πολιτικών της.

Με αυτή τη Νέα Δημοκρατία, που αποδείχτηκε υπέρμαχος των αναγκαστικών αποχωρήσεων - απολύσεων, προσωπικά , δεν μπορώ και δεν θέλω άλλο να πορευτώ, γι αυτό και αποχωρώ από τις τάξεις της.

Κρατώ τις όμορφες στιγμές από ένα παρελθόν στο οποίο κάποτε πίστεψα και αγωνίστηκα με εντιμότητα, σθένος και αυταπάρνηση γι' αυτό.

Θέλω να καλέσω όλους εκείνους και ιδιαίτερα τους Νέους Ανθρώπους, που πιστεύουν ακόμη στο δρόμο για την αναδιάταξη και αναγέννηση μιας Νέας Παράταξης με Όραμα, Ανθρωπισμό, Αξιοκρατία, μια Παράταξη των Ίσων ευκαιριών !

Πιστεύω η καλύτερη ευκαιρία για να το πράξουμε αυτό είναι η στήριξη στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ !

Συστρατεύομαι και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την Υποψηφιότητα του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!"

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA