Θρήνος: 16χρονος σκοτώθηκε με μηχανάκι μπροστά στους φίλους του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θρήνος: 16χρονος σκοτώθηκε με μηχανάκι μπροστά στους φίλους του!

Θρήνος: 16χρονος σκοτώθηκε με μηχανάκι μπροστά στους φίλους του!
Γλίστρησε και σφηνώθηκε κάτω από αγροτικό αυτοκίνητο - Πάγωσαν οι φίλοι του που ακολουθούσαν με άλλα μηχανάκια...

Το τραγικό συμβάν έγινε χθες (08-09-2015) βράδυ στα Κάτω Λεχώνια Πηλίου, όπου έχασε τη ζωή του ένα 16χρονο παιδί από το Νεοχώρι.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr το δυστύχημα έγινε στις 21.40, σε μικρή απόσταση από την εκκλησία Αγ. Γεωργίου στα Κ. Λεχώνια, όταν το μοτοποδήλατο του νεαρού (τον οποίο ακολουθούσαν με άλλο μοτοποδήλατο δύο φίλοι του), ενώ κατευθυνόταν προς το σπίτι του, στο Νεοχώρι, πιθανόν γλίστρησε στη δεξιά, μετά την εκκλησία στροφή – λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί – πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και «σφηνώθηκε», κάτω από αγροτικό αυτοκίνητο, που είχε κατεύθυνση προς Αγριά.

Το δυστύχημα έγινε μερικές δεκάδες μέτρα μετά την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στα Κ. Λεχώνια και η Τροχαία εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε ένα παιδί που δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή.

Ο άτυχος νεαρός πιθανολογείται ότι δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, ενώ ο 35χρονος ο οδηγός του αγροτικού οχήματος (που ενημέρωσε άμεσα το «100») φαίνεται ότι δεν πρόλαβε να αντιδράσει φρενάροντας, με αποτέλεσμα ο 16χρονος να βρει επί τόπου τον θάνατο.

Η σορός του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ επί τόπου πήγαν οι γονείς του για την αναγνώριση, αλλά και οι φίλοι του, που τον ακολουθούσαν με το μηχανάκι τους. 

Πηγή: magnesianews

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA