Χαλκίδα: Θέλουν να φτιάξουν Μουσικό Λύκειο, αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ...ξενοδόχο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Θέλουν να φτιάξουν Μουσικό Λύκειο, αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ...ξενοδόχο!

Χαλκίδα: Θέλουν να φτιάξουν Μουσικό Λύκειο, αλλά λογαριάζουν χωρίς τον ...ξενοδόχο!
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας Νίκος Σκαλκώτας συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό για θέματα του σχολείου, με κυριότερο όλων τη δημιουργία ενός νέου Μουσικού Λυκείου...
 

Ωστόσο στη συνάντηση δεν κλήθηκε κάποιος εκπρόσωπος του Δήμου Χαλκιδέων, όπως ο πρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων, Αντώνης Πατέλης, ο οποίος τόνισε με νόημα:

"Μόλις διάβασα την συγκεκριμένη ανάρτηση δημιουργήθηκαν μέσα μου γλυκόπικρα συναισθήματα κ ωφείλω να τοποθετηθώ ως πρόεδρος της Β´βάθμιας!

 

Την προηγούμενη μόλις εβδομάδα ενημέρωσα τον διευθυντή κύριο Κουρμπέτη για το γεγονός ότι το θέμα Μουσικό Λύκειο είναι στον "αέρα"(γεγονός που σαφώς οφείλεται στις αγκυλώσεις κ καθυστερήσεις που προκύπτουν όπου εμπλέκεται το δημόσιο κ όχι στην διεύθυνση του μουσικού γυμνασίου) κ ότι τα παιδιά-απόφοιτοι του μουσικού γυμνασίου δεν θα μπορούν να συνεχίσουν την μουσική εκπαίδευση τους στην Χαλκίδα, εκτός κ αν συντονισμένα κινηθούμε στην κατεύθυνση της Ίδρυσης του Μουσικού Λυκείου,ώστε τα παιδιά αυτά να μην αναγκαστούν να συνεχίσουν σε κάποιο άλλο Λύκειο της πόλης μας ή σε κάποιο άλλο μουσικό Λύκειο εκτός Χαλκίδας.
 
Διαπιστώνω λοιπόν με χαρά πως ξεκίνησαν συναντήσεις για το θέμα αυτό.
 
Με λύπη όμως διαπιστώνω επίσης,ότι ξεκίνησαν χωρίς να κληθεί κάποιος εκπρόσωπος του Δήμου μας.
 

Ενδεικτικά αναφέρω πως θα μπορούσε να είναι στην κουβέντα αυτή κάποιος εκ των κυρίων: Χρήστος Παγώνης, Διαμαντής Καρκαντελίδης, Δημήτρης Παπαποστόλου ή εγώ.
 

Στον σχεδιασμό τέτοιου είδους θεμάτων δεν περισσεύει κανένας και ειδικά όταν πρόκειται για τον Δήμο, νομίζω πως είναι αυτονόητο...
 

Σας θυμίζω πως ο Δήμος Χαλκιδέων μέσω της Β´ βάθμιας σχολικής επιτροπής θα είναι αυτός που θα κληθεί "να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά" στο μέλλον και να επιβαρυνθεί με τα οποία λειτουργικά έξοδα όπως ακριβώς γίνεται κ αυτή τη στιγμή με το Μουσικό Γυμνάσιο κ πρέπει έστω κ αν κάποιοι δεν θέλουν ,να έχει άποψη όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν τα χρήματα όλων μας."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA