Εύβοια: 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας (ΦΩΤΟ)

Εύβοια: 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας (ΦΩΤΟ)
Η 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού διεξήχθη την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου με απόλυτη επιτυχία στο 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας με θεματικό άξονα "Σχολικός Αθλητισμός - Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Αθλήματα" - Οι μαθητές του σχολείου σε συνεργασία με τους καθηγητές, συμμετείχαν με μεγάλη χαρά και διάθεση στις αθλητικές εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκίνησε με την ομιλία της κ. Σκυριώτη Ανθίππης, προπονήτριας Εθνικής Ομάδας Κανόε-Καγιάκ Σλάλομ, η οποία αναφέρθηκε στην αξία της συμμετοχής, το "ευ-αγωνίζεσθαι" και παρουσίασε το άθλημα του Κανόε-καγιάκ στους μαθητές. 

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Γυμναστής του σχολείου κ. Κεβρεκίδης, πρωταθλητής και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πάλης, έκανε μια σύντομη αναφορά στο άθλημα της Πάλης και παρουσίασε στα παιδιά Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Αθλήματα. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν στο κλειστό ΔΑΚ Χαλκίδας και στο ανοικτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου στο Πάρκο του Λαού, με την διοργάνωση και συμμετοχή των μαθητών σε ενδοσχολικούς αγώνες Βόλλευ, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου.

Ο Σύλλογος των Καθηγητών ευχαριστεί θερμά την ΔΟΑΠΠΕΧ και τον Δήμο Χαλκίδας για την παραχώρηση του ΔΑΚ «Μελίνα Μερκούρη» και του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Πάρκο Λαού για την πραγματοποίηση των αθλητικών εκδηλώσεων και την κ. Σκυριώτη Ανθίππη που παρευρέθηκε στο σχολείο και ενημέρωσε τα παιδιά για την σημασία του αθλητισμού στη ζωή μας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA