Δίκη Χρυσής Αυγής: Η στιγμή που η μάνα του Παύλου Φύσσα ξεσπά και πετάει μπουκάλι στον δολοφόνο του γιού της! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η στιγμή που η μάνα του Παύλου Φύσσα ξεσπά και πετάει μπουκάλι στον δολοφόνο του γιού της! (ΦΩΤΟ)

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η στιγμή που η μάνα του Παύλου Φύσσα ξεσπά και πετάει μπουκάλι στον δολοφόνο του γιού της! (ΦΩΤΟ)
Η ολοκλήρωση της κατάθεσης και της εξέτασης της μητέρας του Παύλου Φύσσα στην δίκη της Χρυσής Αυγής ήταν εξίσου επεισοδιακή με την έναρξή της... 

Η κα Μάγδα Φύσσα ολοκληρώνοντας πέταξε ένα μπουκάλι που κρατούσε στα χέρια της στον Γιώργο Ρουπακιά και του είπε: «Αυτό για να με θυμάσαι». 
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΠΕΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΠΕΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΠΕΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΠΕΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΠΕΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΠΕΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΑΠΕ - ΜΠΕ
Λίγα δευτερόλεπτα μετά, φίλος του 34χρονου μουσικού από το ακροατήριο, κοιτώντας προς την πλευρά του εδωλίου άρχισε να φωνάζει: «Ρουπακιά παρακάλα να φας ισόβια π...», ενώ τη στιγμή που κάποιοι εκ των κατηγορουμένων γύρισαν προς το μέρος του, αυτός συνέχισε να φωνάζει: «Όλοι σας να παρακαλάτε να φάτε ισόβια».
 

Νωρίτερα, η υπεράσπιση του Γιώργου Πατέλη ζήτησε από το δικαστήριο να διατάξει την απάλειψη και διαγραφή από τα πρακτικά όλων των σημείων της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα που αναφέρονται σε οπτικοακουστικό υλικό. 

Συγκεκριμένα, ο συνήγορος του κατηγορουμένου τόνισε ότι το επίμαχο βίντεο -στο οποίο ο εντολέας του φέρεται σε συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής να αναφέρει ότι θα περιμένουν εντολή του Λαγού πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια- δεν έχει προβληθεί στο δικαστήριο, επισημαίνοντας ότι μόλις σήμερα το πρωί η έδρα αποφάσισε ότι οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό θα προβληθεί σε άλλο χρόνο. 

Κατά την υπεράσπιση, το γεγονός αυτό δημιουργεί απόλυτη ακυρότητα της διαδικασίας, «αφού δεν γνωρίζουμε και δεν έχουμε δει το υλικό για το οποίο ρωτάται η μάρτυρας». Το δικαστήριο δεν εξέδωσε στην παρούσα φάση καμία απόφαση για το αίτημα που υποβλήθηκε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA