Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (8 Οκτωβρίου - 14 Οκτωβρίου 2015)...

Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η ΔΙΑΣΩΣΗ 3D
THE MARTIAN 3D

ΩΡΕΣ   ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 19.10-22.20

Σκηνοθεσία: ΡΙΝΤΛΕΪ ΣΚΟΤ
Σενάριο: ΝΤΡΙΟΥ ΓΚΟΝΤΑΡΝΤ & ΑΝΤΥ ΓΟΥΕΪΡ
Ηθοποιοί: ΜΑΤ ΝΤΕΙΜΟΝ, ΤΖΕΦ ΝΤΑΝΙΕΛΣ, ΜΑΙΚΛ ΠΕΝΙΑ, ΚΕΙΤ ΜΑΡΑ, ΚΡΙΣΤΕΝ ΓΟΥΙΓΚ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΣΑΣΤΕΪΝ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΓΚΛΟΒΕΡ, ΤΣΙΟΥΕΤΕΛ ΕΤΖΙΟΦΟΡ

Υπόθεση:
Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι (Ματ Ντέιμον) θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Αλλά ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός. 

Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης. Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Γουάτνι.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ  ΓΙΑ 3D: 8 ΕΥΡΩ(κανονικό)


MINIONS 3D (ΜΕΤΑΓΛ.)
MINIONS 3D (GR)

ΩΡΑ  ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17.00

Σκηνοθεσία: ΠΙΕΡ ΚΟΦΕΝ
Σενάριο: ΜΠΡΑΪΑΝ ΛΙΝΤΣ
Ηθοποιοί: ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ:, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΔΑΝΑΗ ΚΑΛΑΧΩΡΑ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

Υπόθεση:
Ας απολαύσουμε την ξεκαρδιστική διαδρομή των σκανταλιάρικων, μικροσκοπικών ζιζανίων από την εποχή της δημιουργίας της Γης προς τη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του '60 σε αναζήτηση νέου, δόλιου αφεντικού, μετά από, μεταξύ άλλων, τον Ναπολέοντα, το Δράκουλα, έναν Αιγύπτιο Φαραώ και τον φονικό δεινόσαυρο T-Rex. Ένα μοναδικό ταξίδι στην Ιστορία, με τα MINIONS να υπηρετούν διάσημους «κακούς», κάνοντας κλασικά, αλλεπάλληλες γκάφες, ώσπου θα βρουν το μάστορά τους στο πρόσωπο της σατανικής Σκάρλετ. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να βρεθεί ο Γκρου στο δρόμο τους.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ  ΓΙΑ 3D: 8 ΕΥΡΩ(κανονικό)- 7 ΕΥΡΩ (παιδικό)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA