Χαμός στη Βουλή: Η Χριστοδουλοπούλου εξόργισε τον Βαγγέλη Αποστόλου ο οποίος αποχώρησε έξαλλος! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαμός στη Βουλή: Η Χριστοδουλοπούλου εξόργισε τον Βαγγέλη Αποστόλου ο οποίος αποχώρησε έξαλλος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός στη Βουλή: Η Χριστοδουλοπούλου εξόργισε τον Βαγγέλη Αποστόλου ο οποίος αποχώρησε έξαλλος! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άστραψε και βρόντηξε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Εύαγγελος Αποστόλου, όταν η αντιπρόεδρος της Βουλής, τελικά δεν του έδωσε ποτέ τον λόγο... 
 

ΒΙΝΤΕΟ
 
Ήταν η σειρά του Ευάγγελου Αποστόλου να μιλήσει, αλλά αυτό καθυστερούσε λόγω της πολιτικής κόντρας που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον πρώην υπουργό, Εύαγγελο Βενιζέλο.

Ως αποτέλεσμα της καθυστέρησης, ο κ. Αποστόλου την ώρα που σηκωνόταν, έβλεπε την κα Χριστοδουλοπούλου να δίνει τον λόγο είτε στον κ. Τσακαλώτο είτε στον κ. Βενιζέλο.

Το ρολόι όμως της Βουλής έδειξε 18:30 και είχε έρθει η ώρα να μιλήσει ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και επομένως δεν μπορούσε να παρακαμφθεί η ομιλία ενός πολιτικού αρχηγού για να μιλήσει ο υπουργός.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του κ. Αποστόλου, ο οποίος έφυγε από τα υπουργικά έδρανα, κατευθύνθηκε προς την κα Χριστοδουλοπούλου και τον κ. Βούτση και διαμαρτυρήθηκε έντονα. Ήχος δεν υπήρχε για να ακουστούν οι διαμαρτυρίες του κ. Αποστόλου, αλλά από τις κινήσεις των χεριών του φαίνεται πόσο εκνευρισμένος ήταν και πόσο έντονα διαμαρτυρόταν σε Βούτση και Χριστοδουλοπούλου.

Ο κ. Αποστόλου αποχώρησε από την Ολομέλεια της Βουλής και όταν αργότερα η κα Χριστοδουλοπούλου τον αναζήτησε για να μιλήσει, εκείνος απουσίαζε.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA