Αυτός είναι ο 40χρονος με εκατοντάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτός είναι ο 40χρονος με εκατοντάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο 40χρονος με εκατοντάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας (ΦΩΤΟ)
Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου...
 

Πρόκειται για τον Αποστολίδη Νικόλαο του Αλεξάνδρου και της Καλλιόπης.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την πράξη της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκων.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την ως άνω παράνομη δραστηριότητα του προαναφερόμενου, παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA