Λουκίσια: 76χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε αδέσποτο σκύλο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Λουκίσια: 76χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε αδέσποτο σκύλο

Λουκίσια: 76χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε αδέσποτο σκύλο
Συνελήφθη, την Τετάρτη (04-11-2015) το βράδυ στην περιοχή Λουκίσια, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, ένας 76χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται ότι το απόγευμα, εντός προαύλιου χώρου της οικίας του στην ανωτέρω περιοχή, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε σοβαρά έναν αδέσποτο σκύλο...

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο του 76χρονου, για τα οποίο, όπως επίσης διαπιστώθηκε, είχε λήξει η άδεια κατοχής του, χωρίς ο συλληφθείς να έχει προβεί στην ανανέωσή της.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Επισημαίνεται ότι ο βασανισμός, η κακοποίηση - τραυματισμός και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις άδικες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος, τιμωρούνται δε με φυλάκιση και χρηματική ποινή.

Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της ευαισθησίας και της υποχρέωσης για την εξάλειψη τέτοιων περιστατικών, προτρέπει τους πολίτες να ενημερώνουν τις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές για ανάλογα περιστατικά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA