Ψαχνά: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων - Αναζητείται 36χρονος Χαλκιδέος! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ψαχνά: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων - Αναζητείται 36χρονος Χαλκιδέος!

Ψαχνά: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων - Αναζητείται 36χρονος Χαλκιδέος!
Εξιχνιάσθηκε, η ληστεία που διαπράχθηκε στις αρχές του περασμένου μήνα, σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών στην οικία τους, στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών...

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των τριών δραστών 36χρονος Χαλκιδέος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 04-10-2015, οι τρεις δράστες εισήλθαν σε οικία στην ανωτέρω περιοχή και με την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος ενός 70χρονου και της 67χρονης συζύγου του, ακινητοποίησαν αυτούς και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ.

Από την πρόοδο της έρευνας, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση όλων των στοιχείων, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 36χρονου δράστη.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των δύο συνεργών του 36χρονου, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA