Τους έψαχναν στην Ηγουμενίτσα και τους βρήκαν στη Χαλκίδα - Χειροπέδες σε δύο διακινητές ναρκωτικών | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τους έψαχναν στην Ηγουμενίτσα και τους βρήκαν στη Χαλκίδα - Χειροπέδες σε δύο διακινητές ναρκωτικών

Τους έψαχναν στην Ηγουμενίτσα και τους βρήκαν στη Χαλκίδα - Χειροπέδες σε δύο διακινητές ναρκωτικών
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα, ως συνεργοί του 33χρονου, που συνελήφθη την Τετάρτη (11-11-2015) στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, πάνω από (31) κιλών κάνναβης - Οι δύο δράστες επέβαιναν σε άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και λειτουργούσαν ως προπομποί, ελέγχοντας το δρομολόγιο κίνησης με σκοπό την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων και τη διευκόλυνση της μεταφοράς των ναρκωτικών - Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι ιθύνων νους της μεταφοράς των ναρκωτικών, είναι 51χρονος ημεδαπός, έγκλειστος σε Φυλακές της Αλβανίας
 

Σχετικά με τη σύλληψη 33χρονου ημεδαπού στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο (31) κιλών και (480) γραμμαρίων κάνναβης, συμπληρωματικά ανακοινώνεται ότι:

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθησαν την Τετάρτη (11-11-2015) αργά το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας, δύο ημεδαποί, 42 και 23 ετών, οι οποίοι επιβαίνοντας σε άλλο αυτοκίνητο, λειτουργούσαν ως προπομποί, κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος συλληφθείς, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά, δήλωσε ψευδώς κλοπή του αυτοκινήτου του, προκειμένου να παραπλανήσει τις Αστυνομικές Αρχές.

Κατά την εξέλιξη των ερευνών, εξακριβώθηκε επίσης ότι η διακίνηση των ναρκωτικών είχε σχεδιασθεί και οργανωθεί από 51χρονο ημεδαπό, έγκλειστο σε κατάστημα κράτησης της Αλβανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA