Χαλκίδα: Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του Κώστα Τριανταφύλλου - Έπαθε έμφραγμα την ώρα της εξέτασης - Πλήθος κόσμου στην κηδεία του (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του Κώστα Τριανταφύλλου - Έπαθε έμφραγμα την ώρα της εξέτασης - Πλήθος κόσμου στην κηδεία του (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του Κώστα Τριανταφύλλου - Έπαθε έμφραγμα την ώρα της εξέτασης - Πλήθος κόσμου στην κηδεία του (ΦΩΤΟ)
Σοκαρισμένη ολόκληρη η Χαλκίδα από τον ξαφνικό θάνατο του πολιτικού μηχανικού Κώστα Τριανταφύλλου, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης (12-10-2015) υπέστη έμφραγμα και πέθανε την ώρα της εξέτασης μέσα στο καρδιολογικό ιατρείο του Θανάση Παπανδρέου στην οδό Αθηνάς 10 - Άφησε ορφανά δύο παιδιά

Ο 52χρονος που εργαζόταν στο Δήμο Χαλκιδέων, έπειτα από έντονη δυσφορία και πόνους στο στήθος, επισκέφθηκε το καρδιολογικό ιατρείο του Θανάση Παπανδρέου και την ώρα που ο γιατρός του έκανε καρδιογράφημα, ο άτυχος άνδρας υπέστη έμφραγμα και πέθανε.
ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Ο θάνατος του Κώστα Τριανταφύλλου συγκλόνισε τη πόλη της Χαλκίδας...

Σοκαρισμένος ο Θανάσης Παπανδρέου αφού προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του.

Ο αδερφός του εκλιπών κ. Τριανταφύλλου τόνισε στο EviaZoom: "Δεν μπορούμε να πιστέψουμε το κακό που μας βρήκε. Έκανε υγιεινή ζωή και δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας παρά μόνο με την πίεση του για την οποία έπαιρνε φάρμακα. Όπως έμαθα την ημέρα που έγινε το μοιραίο, πάρκαρε το αυτοκίνητο του κοντά στην Εθνική Τράπεζα και πήγε στο καρδιολόγο για εξετάσεις. Δυστυχώς δεν επέστρεψε ζωντανός..."

Ο Κώστας Τριανταφύλλου ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Χαλκίδας μιας και εργαζόταν στη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλκιδέων. Διέμενε στην περιοχή Μπουρνώντας και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, του Δημήτρη και της Νίκης.

Η κηδεία του 52χρονου έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (14-11-2015) στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στη Δροσιά, παρουσία πλήθους κόσμου που έσπευσε να πει το "τελευταίο αντίο".

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, συγγενείς, φίλοι, δεκάδες εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Θανάσης Ζεμπίλης κ.α.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA