Χαλκιδέοι παραγωγοί λαϊκών αγορών στο Παναγροτικό συλλαλητήριο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκιδέοι παραγωγοί λαϊκών αγορών στο Παναγροτικό συλλαλητήριο (ΦΩΤΟ)

Χαλκιδέοι παραγωγοί λαϊκών αγορών στο Παναγροτικό συλλαλητήριο (ΦΩΤΟ)
Την Τετάρτη (18-11-2015) πραγματοποιήθηκε Παναγροτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας και συμμετείχε ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ... 

Αρχικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπίας της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών και του Προέδρου του Συλλόγου Χαλκίδας κ. Κοντάρα Σταύρο με τον γ. γ. υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης κ. Νικόλαο Στουπή.

Έπειτα πραγματοποιήθηκε πορεία ως το υπουργείο ανάπτυξης όπου υπήρχε συγκέντρωση της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Εκεί αντιπροσωπία των δύο Ομοσπονδιών και του Συλλόγου Παραγωγών Χαλκίδας συναντήθηκαν με τον γ. γ. Εμπορίου κ. Αντώνη Παπαδεράκη.

Στην συνέχεια ακολούθησε πορεία μέχρι το σύνταγμα όπου ενώθηκαν με αντιπροσωπίες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Εκεί πραγματοποιήθηκαν επεισόδια με αποτέλεσμα να μην κατατεθεί τελικά το ψήφισμα που είχε αποφασίσει σύσσωμος όλος ο αγροτικός κόσμος.

Πρώτος και δεύτερος από αριστερά ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΙΑΝΟΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ κ. Κοντάρας Σταύρος και κ. Λύρας Μάριος

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA