Εκλογές ΝΔ: Σάρωσε ο Βαγγέλας στην Εύβοια με 2.513 ψήφους - Ποιος ήρθε δεύτερος; - Τελικά αποτελέσματα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές ΝΔ: Σάρωσε ο Βαγγέλας στην Εύβοια με 2.513 ψήφους - Ποιος ήρθε δεύτερος; - Τελικά αποτελέσματα

Εκλογές ΝΔ: Σάρωσε ο Βαγγέλας στην Εύβοια με 2.513 ψήφους - Ποιος ήρθε δεύτερος; - Τελικά αποτελέσματα
Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη από την τελευταία προεκλογική του επίσκεψη στη πόλη της Χαλκίδας - Καθαρή πρωτιά Μεϊμαράκη που ξεπερνά το 40% δείχνουν τα αποτελέσματα που συγκεντρώνουν τα επιτελεία των υποψηφίων σε όλη τη χώρα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας... 

Πανελλαδικά, την δεύτερη θέση παίρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης γύρω στο 30% ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας καταλαμβάνει την τρίτη θέση. Στην τέταρτη θέση ακολουθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης με μονοψήφιο ποσοστό.

Σύμφωνα τώρα με κύκλους της ΝΔ τα τελικά συνοπτικά αποτελέσματα από ολη την χώρα θα έχουμε πιθανότατα την Δευτέρα. 
 
Τα τελικά αποτελέσματα στην Εύβοια ανακοινώθηκαν τα μεσάνυχτα της Κυριακής και είναι τα εξής: Πρώτος είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 2.513 ψήφους, δεύτερος ήρθε ο Απόστολος Τζιτζικώστας με 1.544, ενώ ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 1.508 και τέταρτος ο Άδωνις Γεωργιάδης με 601 ψήφους.

Ο Ε. Μεϊμαράκης έχει καθαρίσει την πρώτη θέση, ωστόσο ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα κινηθεί πιο κοντά στο 40% ή πιο κοντά στο 50%. Σύμφωνα με εκτιμήσεις εάν είναι κοντά στο 50% τότε ο δεύτερος γύρος θα είναι τυπική διαδικασία. Εάν είναι κοντά στο 40% τότε ο δεύτερο γύρος θα είναι μάχη αφού μπορεί να θεωρηθεί ότι εναντίον του αθροίζονται οι ψήφοι των υπολοίπων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA