Εύβοια: Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα με τρεις τραυματίες σε Χαλκίδα και Βασιλικό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα με τρεις τραυματίες σε Χαλκίδα και Βασιλικό

Εύβοια: Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα με τρεις τραυματίες σε Χαλκίδα και Βασιλικό
Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το πρωί της Κυριακής (20-12-2015) σε Χαλκίδα και Βασιλικό, αντίστοιχα, με απολογισμό τρεις τραυματίες και συγκεκριμένα τον 18χρονο Αλέξανδρο Σίδερη, τον 14χρονο Κώστα Φραντζεσκάκη και μια 80χρονη ηλικιωμένη γυναίκα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου...
 
Συγκεκριμένα, το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε στις 11:10 το πρωί της Κυριακής (20-12-2015) στην οδό Αλιβερίου στη Χαλκίδα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το φορτηγάκι που οδηγούσε ο 14χρονος Κώστας Φρατζεσκάκης συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 80χρονη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των δύο οδηγών.
 
Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στις 11:40 το πρωί της Κυριακής (20-12-2015) στο Βασιλικό Χαλκίδας. Και σε αυτό το συμβάν, το ατύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν μηχανή που οδηγούσε ο 18χρονος Αλέξανδρος Σίδερης, προσέκρουσε σε διερχόμενο φορτηγό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο νεαρός μοτοσυκλετιστής.

Όπως προαναφέραμε και οι τρεις τραυματίες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκιδας και σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια των δύο τροχαίων ατυχημάτων διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας
.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA