Εύβοια: Πρωτοχρονιά με χιόνια και δριμύ ψύχος - Θα χιονίσει στη Χαλκίδα; (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Πρωτοχρονιά με χιόνια και δριμύ ψύχος - Θα χιονίσει στη Χαλκίδα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Εύβοια: Πρωτοχρονιά με χιόνια και δριμύ ψύχος - Θα χιονίσει στη Χαλκίδα;
Μπορεί ο χειμώνας να μην έχει δείξει ακόμα τα... δόντια του στην Ελλάδα, αλλά μακροπρόθεσμες προβλέψεις για τον καιρό κάνουν λόγο για μια «μετεωρολογική βόμβα», η οποία θα μας έρθει από την Ανατολική Ευρώπη...
 

Η τελευταία φορά που χιόνισε στη πόλη της Χαλκίδας ήταν την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα Βαλκάνια και η Μεσόγειος θα «χτυπηθούν» από ένα κύμα κακοκαιρίας, με έντονες βροχές, δριμύ ψύχος αλλά και χιονοπτώσεις, που θα επηρεάσει και την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, από τις 29/12 έως και τις 31/12 θα χιονίσει ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, στη Βόρεια αλλά και την Κεντρική Ελλάδα.

Όπως εκτιμούν, στις 29 και 30 Δεκεμβρίου χιόνια θα πέσουν στη Bόρεια Ελλάδα, ενώ την προπαραμονή και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα χιονίσει μέχρι και σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, υποψήφιες περιοχές για χιονοπτώσεις μετά τις 29 Δεκεμβρίου είναι ορεινά, ημιορεινά, πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα στη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά Ελλάδα και Εύβοια, καθώς και ορεινά και ημιορεινά τμήματα στην Πελοπόννησο, την Κρήτη και την Ήπειρο.

Όσο για το αν θα χιονίσει στη Χαλκίδα;

Κάτι τέτοιο είναι πιθανό!

Δεν αποκλείονται χιονοπτώσεις μέσα στις παραθαλάσσιες περιοχές, κυρίως μετά τις 29-30 Δεκεμβρίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA