Βιασμός 19χρονης στη Σκύρο: Το αποκλειστικό του EviaZoom στην εφημερίδα Espresso | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βιασμός 19χρονης στη Σκύρο: Το αποκλειστικό του EviaZoom στην εφημερίδα Espresso

Βιασμός στη Σκύρο: Το αποκλειστικό του EviaZoom στην εφημερίδα Espresso
Πρώτη είδηση στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (24-12-2015) είναι το αποκλειστικό δημοσίευμα του EviaZoom που αναρτήθηκε στις 23-12-2015 σχετικά με την υπόθεση βιασμού στη Σκύρο σε βάρος μιας 19χρονης κοπέλας με φερόμενο δράστη 35χρονο στρατιωτικό...
 

Click for more: Σκύρος: Συνελήφθη 35χρονος στρατιωτικός για βιασμό 19χρονης που βρέθηκε γυμνή και λιπόθυμη έξω από μπαράκι!

Όπως αποκάλυψε το EviaZoom, ο 35χρονος στρατιωτικός πέρασε από στρατοδικείο την Τρίτη (22-12-2015) με την κατηγορία του βιασμού που φέρεται να διαπράχθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (19-12-2015) στη Σκύρο, σε βάρος μιας 19χρονης ημεδαπής κοπέλας, με την οποία, εκείνο το βράδυ διασκέδαζε παρέα σε μπαράκι του νησιού.

Βιασμός στη Σκύρο: Το αποκλειστικό του EviaZoom στην εφημερίδα Espresso
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 19χρονη προσήλθε το απόγευμα της Κυριακής (20-12-2015) στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύρου και κατήγγειλε στον αξιωματικό υπηρεσίας, ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 35χρονο άνδρα, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα αναζητήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου και συνελήφθη σε περιοχή της Σκύρου.
 

Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης, ο 35χρονος την οδήγησε με την βία σε ερημικό σημείο πίσω από μπαράκι και την βίασε. Η ίδια είπε ότι ήταν μεθυσμένη και δεν μπορούσε να αντισταθεί και στη συνέχεια λιποθύμησε. Τα ξημερώματα της Κυριακής βρέθηκε γυμνή και λιπόθυμη από θαμώνες του μπαρ, οι οποίοι και την μετέφεραν στο σπίτι της. Σύμφωνα με την αστυνομία, ανάμεσα στα άτομα που την πήγαν στο σπίτι της ήταν και ο φερόμενος δράστης.
 

Η υπόθεση βρίσκεται στα "χέρια" των στρατιωτικών και δικαστικών αρχές, με τον 35χρονο να αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA