Άγριο φονικό στη μέση του δρόμου - Τον μαχαίρωσε πισώπλατα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Άγριο φονικό στη μέση του δρόμου - Τον μαχαίρωσε πισώπλατα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Καρτέρι θανάτου, είχε στήσει 51χρονος σε έναν 48χρονο γείτονά του χθες το μεσημέρι στον Πύργο, καταφέροντάς του πισώπλατα τέσσερις μαχαιριές και τον αποτελείωσε με άλλες δύο στην καρδιά, όταν το θύμα είχε πέσει αιμόφυρτο στην άσφαλτο... 

ΒΙΝΤΕΟ
Το άγριο φονικό συνέβη χθες λίγο μετά τις 3.30 το μεσημέρι στην οδό Ολυμπίων, στον Πύργο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και επαγγελματιών της συγκεκριμένης περιοχής

Ο 48χρονος Παναγιώτης Καρακαπιλίδης πατέρας δύο ενήλικων παιδιών, που διέμενε στην οδό Ολυμπίων, επιστρέφοντας από τη δουλειά του (μηχανικός αυτοκινήτων) πάρκαρε το ΙΧ του μπροστά στο σπίτι του. Μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πλησίασε πισώπλατα ένας άνδρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews πρόκειται για τον Ι.Ψ. 51 ετών που φέρεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Ο 51χρονος με αστραπιαίες κινήσεις, χωρίς να πει κουβέντα, μαχαίρωσε πισώπλατα τον 48χρονο, καταφέροντάς του τέσσερις μαχαιριές. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στην άσφαλτο και ο δράστης σε κατάσταση αμόκ του κατάφερε άλλες δύο μαχαιριές στην καρδιά.

Οι αυτόπτες μάρτυρες «πάγωσαν». Μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, ο δράστης με το μαχαίρι στο χέρι, κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητό του, τύπου seat idiza, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Γείτονες και περαστικοί έτρεξαν προς το μέρος του θύματος και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε στον τόπο του εγκλήματος ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο του Πύργου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στον τόπο του εγκλήματος, έφθασαν άμεσα αστυνομικοί καθώς και ο αστυνομικός διευθυντής κ. Κώστας Στεφανόπουλος. Από τις πρώτες πληροφορίες που συνέλεξαν δεν προέκυψε δράστης και θύμα, που ήταν επί πολλά χρόνια γείτονες, να είχαν σοβαρές διαφορές που να όπλισαν το χέρι του 51χρονου. Γι’ αυτό και μέχρι αργά χθες το απόγευμα παρέμεναν άγνωστα για τις Διωκτικές Αρχές τα κίνητρα της στυγερής δολοφονίας. 

Πληροφορίες: Patrisnews

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA