Εύβοια: Απαγχονισμένα κουτάβια βρέθηκαν στα Λουτρά Αιδηψού | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Απαγχονισμένα κουτάβια βρέθηκαν στα Λουτρά Αιδηψού

Εύβοια: Απαγχονισμένα κουτάβια βρέθηκαν στα Λουτρά Αιδηψού
Δείτε τι καταγγέλει το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «ΗΡΑ»:

Με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαμε αντιμέτωποι, στον επαρχιακό δρόμο Λουτρών Αιδηψού – Γιάλτρων, μετά από καταγγελία εθελόντριας μας η οποία ενημερώθηκε από κάτοικο της Αιδηψού για τρία κουταβάκια ενός μήνα περίπου, απαγχονισμένα παρακείμενα του δρόμου.

Τα κουταβάκια απεγκλώβισε κάτοικος της Αιδηψού και η κατάσταση στην οποία βρέθηκαν περιγράφεται γλαφυρά στις φωτογραφίες. Από το ένα κουτάβι έλειπε το κεφάλι του ενώ το τρίτο αν και σοβαρά τραυματισμένο κατάφερε να φύγει και να κρυφτεί μέσα στα χορτάρια, χωρίς ακόμη να έχει εντοπιστεί. Σύμφωνα με μαρτυρία, έφερε βαρύ τραύμα στο λαιμό του, μάλλον από μαχαίρι.

Τα κουταβάκια κακοποιήθηκαν βάναυσα από δίποδο διεστραμμένο κτήνος, το οποίο μέχρι και αυτή τη στιγμή παραμένει ασύλληπτο, αποτελώντας δημόσιο κίνδυνο για ανθρώπους και ζώα.

Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν ανακρίσεις και διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας καταδικάζει και καταγγέλλει αυτή την αποτρόπαια πράξη, επικηρύσσοντας τον ένοχο. Παρακαλούμε θερμά, όποιος έχει πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει άμεσα με το Σωματείο ή με την Αστυνομία. Πρόκειται για φρικτή κακοποίηση ζώων από έναν διεστραμμένο «άνθρωπο», ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα κινείται στην περιοχή.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA