Εύβοια: Πέντε συλλήψεις το τελευταίο διήμερο σε Χαλκίδα και Αιδηψό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Πέντε συλλήψεις το τελευταίο διήμερο σε Χαλκίδα και Αιδηψό

Εύβοια: Πέντε συλλήψεις το τελευταίο διήμερο σε Χαλκίδα και Αιδηψό
Συνελήφθησαν, το τελευταίο διήμερο, σε περιοχές της Εύβοιας, πέντε συνολικά ημεδαποί, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων...

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, συνελήφθησαν:

Ένας 42χρονος προχθές το βράδυ, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Ένας 37χρονος & ένας 22χρονος, επίσης προχθές το βράδυ, στη κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης.

Ένας 33χρονος χθες το βράδυ, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Επιπλέον, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας, συνελήφθη ένας 45χρονος, στην ευρύτερη περιοχή της Αιδηψού, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα στιλέτο, συνολικού μήκους (20) εκατοστών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ οι συγκεκριμένοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA