Χαλκίδα: Τροχαίο-μυστήριο με εγκατάλειψη νεκρού μοτοσικλετιστή στα Αλάτσατα - Η οικογένεια αναζητά αυτόπτες μάρτυρες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Τροχαίο-μυστήριο με εγκατάλειψη νεκρού μοτοσικλετιστή στα Αλάτσατα - Η οικογένεια αναζητά αυτόπτες μάρτυρες!

Χαλκίδα: Τροχαίο-μυστήριο με εγκατάλειψη νεκρού μοτοσικλετιστή στα Αλάτσατα - Η οικογένεια αναζητά αυτόπτες μάρτυρες!
Μυστήριο επικρατεί γύρω από το θανατηφόρο τροχαίο που στέρησε τη ζωή του 73χρονου μοτοσικλετιστή Γιάννη Γεροντίτη στα Αλάτσατα - Έκκληση από την οικογένεια σε όσους είδαν ή ξέρουν κάτι!

Το τροχαίο σημειώθηκε την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, και ώρα 14:15 το μεσημέρι στην οδό Ληλαντίων με κατεύθυνση από Αγ. Ελεούσα προς Χαλκίδα, λίγα μέτρα πιο μπροστά από το super market Κρητικός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με την δίκυκλη μοτοσυκλέτα που κινούνταν ομόρροπα, την οποία οδηγούσε ο 73χρονος Γιάννης Γεροντίτης με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως κατήγγειλε η οικογένεια του στο EviaZoom.gr, μετά τη σύγκρουση ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και το θύμα του και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Παράλληλα οι συγγενείς του τονίζουν πως έλαβαν γνώση για το περιστατικό αφού ο 73χρονος είχε ήδη μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του.

Η οικογένεια Γεροντίτη κάνει έκκληση σε όσους ήταν παρόντες ή γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί τους στο τηλέφωνο 6970 330 500.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA