Γ' Εθνική: Ο ΑΟ Χαλκίς διέσυρε την Καλαμάτα με σκορ 0-4 | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γ' Εθνική: Ο ΑΟ Χαλκίς διέσυρε την Καλαμάτα με σκορ 0-4

Γ' Εθνική: Ο ΑΟ Χαλκίς διέσυρε την Καλαμάτα με σκορ 0-4
Πραγματικός σίφουνας ήταν ο ΑΟ Χαλκίς στη Καλαμάτα όπου συνέτριψε, μέσα σε 20 λεπτά, την ομώνυμη ομάδα με 0-4. Υποβιβάζεται η Καλαμάτα!

Η πρώτη καλή φάση ήταν για τους γηπεδούχους στο 23΄, όταν ο Τορεζάνι κέρδισε φάουλ ένα μέτρο έξω από την περιοχή, το χτύπησε ο Καλαντζής αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ. Στο 44' υπήρξε ενταση μεταξύ των παικτών και ο διαιτητής τιμώρησε με κίτρινες τον Τσόπελα από Καλαμάτα, Στασινόπουλο και Τσατσαρή από Χαλκίδα.

Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο!

Στο 72΄ έγινε το 0-1 όταν μετά από από κόρνερ του Βαλκάνου, ο Τσούπρος πήρε την κεφαλιά και σκόραρε, ενώ οκτώ λεπτά μετά, έγινε και το 0-2 με πλασέ του Σταματάκου. 

Στο 82' και ενώ οι γηπεδούχοι αποδοκιμάζονται έντονα από τους φιλάθλους, ο Σταματάκος από πάσα του Βαλκάνου κάνει το 0-3 απέναντι στην Καλαμάτα που τα έχει παρατήσει.

Ο ίδιος παίκτης στο 94΄σημείωσε το τελικό 0-4.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Σταυράκης, Γαλανόπουλος (81' Μπεγκλετζής), Λίολιος, Τσόπελας, Κασμερίδης, Κολημήτρας, Γκίνο (76 Τσουλάκος), Μανουσάκης (54' Οττα), Καλαντζής, Τορεζάνι, Ραχίμ.

Στον πάγκο: Κανταρτζής, Τσιμικλής, Κεμάλι, Παλιούρας, Οττα, Μπεγκλετζής, Τσουλάκος.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Κουμής, Δ. Στασινόπουλος (76' Σπανός), Τσατσαρής, Μπακομήτρος, Τσούπρος, Καραμπάς, Σταματάκος, Βαλκάνος, Σεχολάρι (85' Κοσούτιν), Λ. Στασινόπουλος, Τσατσαρώνης (57' λ.τ. Αχείμαστος).

Στον πάγκο: Κόσουτιτς, Μάκο, Αχείμαστος, Ντουμάνης, Σπανός, Σικαλιάς.

Διαιτητής ήταν ο Σφακιανάκης από την Αθήνα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA