Συνέντευξη Ζλακώνη-Παγώνη χωρίς ερωτήσεις: «Το Καρναβάλι Χαλκίδας κόστισε 103.231 ευρώ και είχε έσοδα 3 εκατομμύρια ευρώ για την πόλη» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Συνέντευξη Ζλακώνη-Παγώνη χωρίς ερωτήσεις: «Το Καρναβάλι Χαλκίδας κόστισε 103.231 ευρώ και είχε έσοδα 3 εκατομμύρια ευρώ για την πόλη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης (13-04-2016), η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη, με τον Δήμαρχο Χαλκίδας, Χρήστο Παγώνη, για την αποτίμηση του Θαλασσινού Καρναβαλιού 2016 - Ένα μήνα μετά απο την ολοκλήρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων, ανακοίνωσαν πως οι τελικές δαπάνες ανέρχονται στις 103.231 ευρώ με έσοδα που φτάνουν τα 3.215.000 ευρώ....

Click for more: Έξοδα Καρναβαλιού Χαλκίδας: Αυτά είναι τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα! (ΦΩΤΟ)

Η κ. Ζλακώνη δεν έδωσε στη δημοσιότητα συγκεκριμένα στοιχεία (τιμολόγια) με τα έξοδα, ενώ η συνέντευξη δόθηκε σε επιλεγμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης που συμπτωματικά, τα περισσότερα από αυτά έχουν πάρει χρήματα για την προβολή των καρναβαλικών εκδηλώσεων, κάτι που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Χαρακτηριστικό είναι, ότι στη συνέντευξη δεν προσκαλέστηκε εκπρόσωπος του EviaZoom.gr για να απευθύνει ερωτήματα με σκοπό την ενημέρωση των δημοτών.

Επίσης η κ. Ζλακώνη δεν απάντησε για τα ποσά χιλιάδων ευρώ που δόθηκαν σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις και εταιρείες, με απευθείας αναθέσεις και χωρίς διαγωνισμούς.

Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA