Χαλκίδα: Μια ακόμη επιχείρηση τα μάζεψε και έφυγε από την Αγγελή Γοβιού! Δείτε ποια! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Μια ακόμη επιχείρηση τα μάζεψε και έφυγε από την Αγγελή Γοβιού! Δείτε ποια! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ακόμη επιχείρηση αποχώρησε άρον άρον από την Αγγελη Γοβιού, μετά τα έργα και τις νέες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις του Δήμου Χαλκιδέων, που έχουν δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων σε καταστηματάρχες, οδηγούς και πεζούς της περιοχής...

Πρόκειται για το Πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων «Budget Car Rental» του Γιώργου Καρλή, το οποίο μεταφέρθηκε στην οδό Λιάσκα 9.
Είναι η πέμπτη επιχείρηση που φεύγει από την Αγγελή Γοβιού μετά τα κυκλοφοριακά έργα της Δημοτικής Αρχής. Τον κώδωνα του κινδύνου είχαν κρούσει οι καταστηματάρχες της Αγγελή Γοβιού, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 30 Σεπτεμβρίου 2015, ωστόσο όχι μόνο δεν συζητήθηκε το κυκλοφοριακό πρόβλημα της περιοχής, αλλά δεν τους δόθηκε ούτε ο λόγος για να εκφράσουν τα παράπονά τους στο δημοτικό συμβούλιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ωστόσο, όπως θα δείτε στο επόμενο βίντεο, ο Χρήστος Παγώνης είχε παρουσιάσει μια άλλη πραγματικότητα σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας.

ΒΙΝΤΕΟ
Ο Χρήστος Παγώνης υπερασπίστηκε το έργο, λέγοντας τα εξής: "Έβαλα κάτι πλαστικά για να δείξουμε ότι υπάρχουν δυο ροές κυκλοφορίες, τα κατέστρεψαν. Αναγκάστηκα και βάλαμε μέσα από μια μελέτη που έγινε από καθηγητή πολυτεχνείου, κάποια διαζώματα, πεζοδρόμια στη μέση. Στην αρχή έγιναν φασαρίες γιατί ο καθένας διπλοπαρκάριζε, ότι ήθελε έκανε, δεν υπήρχε έλεγχος, δεν υπήρχε τίποτα. Αυτή τη στιγμή, μπορεί δέκα άνθρωποι να αντιδρούν γιατί έτσι τους βόλευε, οι ενενήντα όμως μας λένε μπράβο σας που πήρατε μια απόφαση και υλοποιήθηκε και αυτή τη στιγμή υπάρχει άνετη κυκλοφορία των αυτοκινήτων, γιατί οι δρόμοι είναι για τα αυτοκίνητα, τα πεζοδρόμια για τους πεζούς. Δεν μπορεί να είναι και τα πεζοδρόμια και τα αυτοκίνητα και για τους πεζούς και για τα αυτοκίνητα. Νομίζω ότι οι αυτές οι παρεμβάσεις που κάνουμε είναι ιδιαίτερα σημαντικές."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Χαλκίδα: Σφοδρό τροχαίο στην Αγγελή Γοβιού - Στο νοσοκομείο 48χρονος μοτοσυκλετιστής (ΦΩΤΟ) 
 
Χαλκίδα: Έπεσε ξύλο στην Αγγελή Γοβιού! (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Οι πολιτικοί μηχανικοί ζητούν εξηγήσεις από τον Παγώνη για τα έργα στην Αγγελή Γοβιού

Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση – αγωγή κατά του Χρήστου Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδήλατο στην Αγγελή Γοβιού! Η νεαρή ποδηλάτισσα έπεσε και «τσακίστηκε» στη διαχωριστική νησίδα που βλέπετε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωστός αρχιτέκτονας ξεσπά: «Είναι ανεγκέφαλοι! Θα θρηνήσουμε νεκρούς και στην Αγγελή Γοβιού! Να πάρει θέση ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας»

Χαλκίδα: Ξεκίνησαν τα έργα ...ταλαιπωρίας στην Αγγελή Γοβιού - Στα «κάγκελα» οι επιχειρηματίες της περιοχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Χαμός στην Αγγελή Γοβιού! Έξαλλος ο Χρήστος Παγώνης κάλεσε την Τροχαία για να κόψει κλήσεις στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 


Χαλκίδα: Έξαλλοι αποχώρησαν από το δημοτικό συμβούλιο οι καταστηματάρχες της Αγγελής Γοβιού - «Θέλουν να κουκουλώσουν το θέμα με κάθε μέσο, Θα ακολουθήσουμε την νόμιμη οδό» (ΒΙΝΤΕΟ) 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA