Λίμνη: Δείτε εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε την ζωή στην 67χρονη γυναίκα - Το αυτοκίνητό ''καρφώθηκε'' σε δέντρα στο χωριό Αχλάδι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Λίμνη: Δείτε εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε την ζωή στην 67χρονη γυναίκα - Το αυτοκίνητό ''καρφώθηκε'' σε δέντρα στο χωριό Αχλάδι!

Λίμνη: Δείτε εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε την ζωή στην 67χρονη οδηγό - Το αυτοκίνητό της ''καρφώθηκε'' σε δέντρα στο χωριό Αχλάδι!
Θρήνος στη Λίμνη για την 67χρονη γυναίκα που έχασε την ζωή της σε τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (26-05-2016) στο χωριό Αχλάδι - Χαροπαλεύει ο 73χρονος σύζυγος της, που οδηγούσε το όχημα...

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που ερευνώνται από το ΑΤ Λίμνης, το λευκό αγροτικό τζιπ που βλέπετε στις εικόνες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 67χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό του 73χρονου οδηγού. 
Ενεργείται προανάκριση, από το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA