Πάσχα στη φρεγάτα Αδρίας για Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πάσχα στη φρεγάτα Αδρίας για Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλευρό των στρατεύσιμων και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων πέρασε το Πάσχα ο Πρωθυπουργός, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ότι ξεκινά μια νέα εποχή - Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος έστειλε αυστηρό μήνυμα προς την Άγκυρα με αφορμή την αυξανόμενη προκλητικότητα στις Οινούσσες...

Ο Πρωθυπουργός  και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, που τον συνόδευε, παρακολούθησαν το σούβλισμα του οβελία στο κατάστρωμα, συνομίλησαν με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και ναύτες, ενώ επισκέφθηκαν και τη γέφυρα και το κέντρο επιχειρήσεων του πλοίου όπου ενημερώθηκαν από τον κυβερνήτη. Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με τον κυβερνήτη του πλοίου το οποίο βρισκόταν εν πλω στο πλαίσιο αποστολής του.

ΒΙΝΤΕΟ



«Σήμερα βρισκόμαστε στο τέλος μιας δύσκολης περιπέτειας. Τα δύσκολα είναι πίσω μας, καλύτερες μέρες έρχονται. Γιορτάζουμε λοιπόν σήμερα το Πάσχα, που σηματοδοτεί και το πέρασμα σε μια καινούρια εποχή, με ελπίδα, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Ότι αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα, και με αισιοδοξία αλλά και όραμα ατενίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τον λαό. Πάντοτε υπερασπιζόμενοι αξίες, την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, την δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη», είπε ο Πρωθυπουργός και ευχήθηκε: «Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες. Καλή δύναμη και αισιοδοξία για τα καλύτερα που έρχονται».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA