Ψαχνά: Ο απίστευτος αγώνας δρόμου του Μίλτου Μπαράκου που έφτασε τρέχοντας στον Τύρναβο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ψαχνά: Ο απίστευτος αγώνας δρόμου του Μίλτου Μπαράκου που έφτασε τρέχοντας στον Τύρναβο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ψαχνά: Ο απίστευτος αγώνας δρόμου του Μίλτου Μπαράκου που έφτασε τρέχοντας στον Τύρναβο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Το όνειρο του πραγματικότητα έκανε ο Μίλτος Μπαράκος, ο οποίος την Κυριακή (22-05-2016) ολοκλήρωσε έναν μεγάλο άθλο!

Ο τυρναβίτης στην καταγωγή υπεραθλητής Μίλτος Μπαράκος έτρεξε από τα Ψαχνά μέχρι τον Τύρναβο διανύοντας μία απόσταση μεγαλύτερη των 340 χιλιομέτρων, συνδέοντας με αυτό τον τρόπο τον τόπο που ζει και εργάζεται με τη γενέτειρά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο Μίλτος Μπαράκος ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής από τα Ψαχνά και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που συνάντησε στη διαδρομή του με βροχές, καταιγίδες και δυνατό αέρα έφτασε τρέχοντας στην πλατεία του Τυρνάβου στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής, όπου του επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από το δήμαρχο, το σύλλογο δρομέων Τυρνάβου και δεκάδες κατοίκους και συγγενείς του.
Το ζεστό χειροκρότημα και τα λόγια αναγνώρισης και τιμής που ακούστηκαν ήταν σαφώς λίγα για να ανταποκριθούν στο κατόρθωμα του μεγάλου δρομέα, αλλά ήταν αρκετά για να του ζεστάνουν την καρδιά και να του γεμίσουν χαρά και ικανοποίηση. Εκεί τον περίμεναν ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, η Πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ Ευαγγελία Μύταλα - Τζεράνη και φυσικά όλη η οικογένειά του!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA