Χαλκίδα: Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Κυριακή!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας αποφάσισε να πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία, με συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο στις 10:00 το πρωί της Κυριακής κι εν συνεχεία πορεία διαμαρτυρίας, η οποία θα κατευθυνθεί στην οδό Αβάντων...

"ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ τα μαγαζιά μας και τις επιχειρήσεις μας την ΚΥΡΙΑΚΗ, 8 ΜΑΪΟΥ, για να μην κλείσουμε οριστικά!" τονίζεται στην ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:

"Η Κυβέρνησή μας εθελοτυφλώντας, εισάγει στη Βουλή προς ψήφιση το πρωί του Σαββάτου, 7 του τρέχοντος, το πολυνομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, κόβοντας και τις τελευταίες ελπίδες επιβίωσης της μικρής και μεσαίας επιχείρησης.

Για μία ακόμη φορά, με διαδικασίες fast track, η Κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη το Σαββατοκύριακο προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις αντιδράσεις και επιχειρεί να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία, ψηφίζοντας το νομοσχέδιο.

Στηρίζοντας την απόφαση της ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ κι έχοντας ως γνώμονα, ότι το ασφαλιστικό αποτελεί κορυφαίο εθνικό θέμα για εμάς τους εμπόρους, τους βιοτέχνες, όλους τους μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες, τις οικογένειές μας και το μέλλον των επιχειρήσεών μας, αποφασίζουμε ομόφωνα το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την Κυριακή, 8 Μαΐου 2016, η οποία είναι εργάσιμη ημέρα δυνάμει του ν. 4177/2013.

Κατόπιν κοινής σύσκεψης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, αποφασίστηκε η από κοινού διαμαρτυρία, με συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο στις 10:00 το πρωί της Κυριακής κι εν συνεχεία πορεία διαμαρτυρίας, η οποία θα κατευθυνθεί στην οδό Αβάντων.

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ τα μαγαζιά μας και τις επιχειρήσεις μας την ΚΥΡΙΑΚΗ, 8 ΜΑΪΟΥ, για να μην κλείσουμε οριστικά! Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ"

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA