Υπό κράτηση οι γονείς της Μαρίας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο - Τι είπε το κοριτσάκι στις δύο γυναίκες που το βρήκαν στο Χαϊδάρι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπό κράτηση οι γονείς της Μαρίας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο - Τι είπε το κοριτσάκι στις δύο γυναίκες που το βρήκαν στο Χαϊδάρι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Υπό κράτηση οι γονείς της Μαρίας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο - Τι είπε το κοριτσάκι στις δύο γυναίκες που το βρήκαν στο Χαϊδάρι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 3χρονης Μαρίας...

Υπό κράτηση είναι οι γονείς της Μαρίας Ειρήνη Πρίντεζη, η οποία είχε εξαφανιστεί ανήμερα του Πάσχα στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Οι γονείς εξετάζονται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραμέληση ανηλίκου και αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα για το αν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες. Έτσι το μικρό κορίτσι θα διανυκτερεύσει σε νοσοκομείο της Αττικής και το αδερφάκι της με άλλα μέλη της οικογένειας. 

"Με άφησαν να φύγω" αυτή φέρεται να είναι η πρώτη κουβέντα που είπε η μικρή Μαρία Ειρήνη μόλις τη βρήκαν στη λεωφόρο Καβάλας στο ύψος του Χαΐδαρίου κοντά στην περιοχή της Αφαίας, ένας λιμενικός και δυο γυναίκες. Τα όσα φέρεται να είπε το παιδί κατέθεσαν στην αστυνομία οι δυο γυναίκες που το εντόπισαν σχεδόν 4 χιλιόμετρα μακριά από τη μάντρα αυτοκινήτων του παππού της, απ’ όπου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς νωρίς το απόγευμα της ημέρας του Πάσχα.

Η οικογένεια της μικρής είχε συγκεντρωθεί στη μάντρα που διατηρεί ο παππούς της στο Σκαραμαγκά για να γιορτάσει το Πάσχα. Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει νωρίτερα ο πατέρας της, πέντε λεπτά πριν φύγουν από το σημείο, η Μαρία εξαφανίστηκε χωρίς κανείς να καταλάβει πως. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού και η κινητοποίηση για τον εντοπισμό της ήταν τεράστια.

Το θρίλερ είχε αίσιο τέλος όταν στις περίπου στις 12:50 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα (02.05.2016) ένας λιμενικός και δυο γυναίκες βρήκαν το παιδί να περιφέρεται μόνο του στην στη λεωφόρο Καβάλας στο ύψος του Χαΐδαρίου κοντά στην περιοχή της Αφαίας, περίπου τέσσερα χιλιόμετρα από το σημείο απ’ όπου εξαφανίστηκε.

Οι αρχές, από την πρώτη στιγμή, επεσήμαναν πως δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο απόπειρας απαγωγής. Αν πρόκειται για κάτι τέτοιο πάντως, ίσως οι απαγωγείς να μην περίμεναν την κινητοποίηση και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και μετά από τις εξελίξεις να αναγκάστηκαν να αφήσουν ελεύθερο το 3,5 ετών κοριτσάκι. Ο πατέρας Αντώνης Πρίντεζης, πάντως, σε δηλώσεις του νωρίτερα είχε δηλώσει πως κανείς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του.

Η εξαφάνιση του παιδιού καταγγέλθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα από τους γονείς της. Όπως δήλωσε ο πατέρας της, όλα έγιναν σε τρία λεπτά και ενώ η μικρή έπαιζε με τον αδερφό της, εξαφανίστηκε!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA