Ο Δημόπουλος έβαλε τέλος στα σενάρια "μετακόμισης" του Πανελευσινιακού στη Χαλκίδα: «Δεν πάμε πουθενά» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Δημόπουλος έβαλε τέλος στα σενάρια "μετακόμισης" του Πανελευσινιακού στη Χαλκίδα: «Δεν πάμε πουθενά»

Ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού, Σπύρος Δημόπουλος υποστήριξε ότι οι «Σταχυοφόροι» δεν πάνε Χαλκίδα...  

Σύμφωνα με το footballleaguenews.gr, το μέλλον του Πανελευσινιακού συζητήθηκε στην ανοικτή συγκέντρωση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (24-06-2016) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ελευσίνας. Παρουσία οπαδών, παλαιών παραγόντων και παλαίμαχων το κύριο θέμα συζήτησης είχε να κάνει με τα σενάρια που ήθελαν τους «Σταχυοφόρους» να είναι έτοιμοι για μετακόμιση στη Χαλκίδα.
 
Ο πρόεδρος, Σπύρος Δημόπουλος ανέφερε κατηγορηματικά ότι: «Ο Πανελευσινιακός δεν πρόκειται να πάει πουθενά». Ζητήθηκε, μάλιστα, από τον πρώην παράγοντα, Αργύρη Οικονόμου να κινηθούν οι διαδικασίες, ώστε να αλλάξει το καταστατικό που επιτρέπει τη δυνατότητα μετακίνησης, έτσι ώστε να διασφαλιστεί πως η ομάδα της δυτικής Αττικής θα μείνει στη βάση της.

Παράλληλα τονίστηκε ότι στόχος στο προσεχές πρωτάθλημα θα είναι η 5η θέση, ενώ ο Δημόπουλος υπογράμμισε ότι φέτος δεν πρόκειται να επαναληφθεί το φαινόμενο του σχεδιασμού της τελευταίας στιγμής, κάτι που έγινε πέρυσι λόγω της αποχώρησης Γιαλιά. Εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι ο Πανελευσινιακός δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο μέτωπο των «ύποπτων» αγώνων, ενώ έγινε αναφορά στην επαφή με τον Δήμαρχο για την τοποθέτηση στεγάστρου και νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA