Αυτός είναι ο μαστροπός που εξέδιδε 14χρονη σε πορνεία! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αυτός είναι ο μαστροπός που εξέδιδε 14χρονη σε πορνεία! (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας τα στοιχεία και η φωτογραφία του 48χρονου που συνελήφθη ως εμπλεκόμενος σε κύκλωμα μαστροπείας, το οποίο εξωθούσε στην πορνεία και μία ανήλικη...

Ο Αθανάσιος Βαλκάνος, του Βασιλείου και της Ελευθερίας, γεννηθείς στη Λαμία το 1968, ήταν ένας από τους έξι συλληφθέντες στο Μεταξουργείο και σε βάρος ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης προς τέλεση πλειόνων εγκλημάτων αρπαγής ανηλίκων, της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του ανηλίκου σε ανήθικες ασχολίες, της μαστροπείας ανηλίκων κάτω των 15 ετών, της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων από κερδοσκοπία, της λαθρεμπορίας και της παράνομης κατοχής τερματικού εξοπλισμού.

Οι τέσσερις άνδρες και οι δύο γυναίκες είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση σε Καλλιθέα και Μεταξουργείο, όταν μετά από έρευνα προέκυψε ότι, εξωθούσαν γυναίκες σε πορνείο και κανόνιζαν τα ραντεβού σε διαμέρισμα – οίκο ανοχής στην Καλλιθέα, το οποίο ανήκε σε δύο από τους συλληφθέντες.

Εντός του διαμερίσματος, εντοπίσθηκε η ανήλικη, ενώ επίσης βρέθηκαν να εργάζονται η 23χρονη και άλλα δύο μέλη της σπείρας τα οποία και συνελήφθησαν. Από την έρευνα σε χώρους και οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πορνογραφικό υλικό, το χρηματικό ποσό των -260- ευρώ, κινητά τηλέφωνα καθώς και εκτυπωμένο φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζονταν η ανήλικη, προερχόμενο από λογαριασμό σε ιστοσελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου οι δράστες επικοινωνούσαν με τους πελάτες.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 26-1-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA