Εύβοια: Δείτε ξανά το βίντεο-ντοκουμέντο του EviaZoom.gr με το γιγάντιο ψάρι που έσπειρε τον τρόμο στη παραλία «Καλάμια» - Έτρεχαν να βγουν απο τη θάλασσα οι λουόμενοι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Δείτε ξανά το βίντεο-ντοκουμέντο του EviaZoom.gr με το γιγάντιο ψάρι που έσπειρε τον τρόμο στη παραλία «Καλάμια» - Έτρεχαν να βγουν απο τη θάλασσα οι λουόμενοι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Εύβοια: Βίντεο-Ντοκουμέντο! Δείτε ξανά το γιγάντιο ψάρι που έσπειρε τον τρόμο στη παραλία «Καλάμια» - Έτρεχαν να βγουν απο τη θάλασσα οι λουόμενοι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε ένα χρόνο πριν (Ιούλιος 2015) στη παραλία «Καλάμια» (δείτε ΕΔΩ) που βρίσκεται λίγο έξω από την Νέα Αρτάκη - Είναι η στιγμή που απρόσκλητος επισκέπτης, μήκους δυόμισι μέτρων, «σουλατσάρει» στην ακτή προκαλώντας πανικό και τρόμο στους λουόμενους, οι οποίοι έτρεχαν να βγουν απο τη θάλασσα - Μαρτυρίες έκαναν λόγο ότι πρόκειται για σκυλόψαρο

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Σε απόσταση αναπνοής από τους λουόμενους και μόλις λίγα μέτρα από τη στεριά, το γιγάντιο ψάρι μήκους δυόμισι μέτρων, έκανε την εμφάνισή του στη παραλία «Καλάμια», προκαλώντας τρόμο σε όσους κολυμπούσαν και όχι μόνο.
Όπως θα δείτε στο βίντεο-ντοκουμέντο του EviaZoom.gr, δεκάδες κολυμβητές, ανάμεσα τους, οικογένειες με μικρά παιδιά, εγκατέλειψαν τη θάλασσα άρον άρον και βγήκαν στη στεριά. Αρκετοί ήταν αυτοί που αναφέραν πως μάλλον πρόκειται για σκυλόψαρο, μιας και το πτερύγιο της ουράς του κατέληγε σαν "πρύμνη πλοίου", ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν λόγο για "Βασιλική ζαργάνα" ή ξιφία.
Εύβοια: Βίντεο-Ντοκουμέντο! Δείτε ξανά το γιγάντιο ψάρι που έσπειρε τον τρόμο στη παραλία «Καλάμια» - Έτρεχαν να βγουν απο τη θάλασσα οι λουόμενοι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Παράλληλα, αναγνώστες ανέφεραν πέρυσι στο EviaZoom.gr, ότι το ψάρι - τέρας εντοπίστηκε και στη παραλία Αλυκές στη Δροσιά, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Πανικός στη Χαλκίδα: Ψάρι – τέρας σκόρπισε τον τρόμο στη παραλία Καλάμια - Έτρεχαν να βγουν απο τη θάλασσα οι λουόμενοι (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA