Πανικός στη Δροσιά: 41χρονος με ψυχολογικά προβλήματα έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του και παραλίγο να καεί ζωντανός - Χαροπαλεύει στην εντατική! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πανικός στη Δροσιά: 41χρονος με ψυχολογικά προβλήματα έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του και παραλίγο να καεί ζωντανός - Χαροπαλεύει στην εντατική!

Πανικός επικράτησε στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (10-07-2016) στην οδό Ανθυπολοχαγού Χούση 12, στην Δροσιά Χαλκίδας, όταν ένας 41χρονος κάτοικος της περιοχής βγήκε ξαφνικά από το σπίτι του και περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό το σταθμευμένο αυτοκίνητο του, μάρκας "Hyundai Getz", με αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ ο 41χρονος υπέστη σοβαρά εγκαύματα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο»...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 41χρονος που κατάγεται από την Δροσιά, πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά το παρελθόν έχει νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας με δυο άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν και έσβησαν την φωτιά πριν επεκταθεί σε παρακείμενες κατοικίες.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας.

Ρεπορτάζ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA