Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των διακοπών σας! Επωφελήσου από την συνεργασία Vodafone με την Βlue Star Ferries | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των διακοπών σας! Επωφελήσου από την συνεργασία Vodafone με την Βlue Star Ferries

H Vodafone διευρύνει τη συνεργασία της με την Βlue Star Ferries, μέλος του Ομίλου Attica Group, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των πελατών της - Από σήμερα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να επωφεληθούν από ακόμη περισσότερα προνόμια για να μπορούν να απολαμβάνουν τα ταξίδια τους σε περισσότερους από 28 προορισμούς...
 

Σε συνέχεια της έως τώρα επιτυχημένης συνεργασίας με την καρτοκινητή CU, πλέον όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου κινητής & σταθερής Vodafone θα έχουν έκπτωση 50% για παράλληλη έκδοση 4 εισιτηρίων σε  καμπίνα ή διακεκριμένη θέση, μέσω του δημοφιλούς προγράμματος πιστότητας & ανταμοιβής «Vodafone Thank you».
 

Επιπλέον, τα πλοία της Blue Star Ferries, έχουν εξοπλιστεί με Vodafone Charging Stations, ειδικούς σταθμούς φόρτισης κινητών, όπου όλοι οι επιβάτες μπορούν να αποθηκεύσουν με ασφάλεια και να φορτίσουν το κινητό τους ή το tablet τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
 

Παράλληλα, η Vodafone σχεδίασε και υλοποίησε τα Vodafone Kids Corners, ειδικά σχεδιασμένους χώρους για μικρούς ταξιδιώτες, ώστε να τους προσφέρουν διασκέδαση καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, μέσα από επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
 

H Vodafone, πιστή στη δέσμευση της για συνεχώς καλύτερο σήμα και γρηγορότερο internet βελτιώνει την απόδοση του δικτύου της εν πλω και στους καλοκαιρινούς προορισμούς, ενώ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει Εγγύηση Δικτύου στους συνδρομητές της.
 

Ο Αχιλλέας Κανάρης, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Στη Vodafone έχουμε σχεδιάσει ένα εκτενές πρόγραμμα επιβράβευσης των πελατών μας θέλοντας να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τους. Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και με γνώμονα πάντα το συμφέρον τους, παρέχουμε μία σειρά προνομίων, ενώ παράλληλα, μέσα από ένα εκτενές πρόγραμμα επενδύσεων κάνουμε το δίκτυο μας κάθε μέρα πιο δυνατό και αναβαθμίζουμε της υπηρεσίες μας, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες ακόμα και εν πλω»
 

Ο Διονύσης Θεοδωράτος, Επιτελικός Διευθυντής Εμπορικής Εκμετάλλευσης της Attica Group, δήλωσε: Μετά από την πρώτη επιτυχημένη συνεργασία μας με το Vodafone CU και το πρόγραμμα CU Around, επεκτείναμε τη συνεργασία μας, με μόνο σκοπό την παροχή επιπλέον προνομίων στο επιβατικό κοινό ώστε να απολαμβάνει το καλύτερο ταξίδι με τις ποιοτικότερες υπηρεσίες εν πλω με τα πλοία της Blue Star Ferries στην καλύτερη τιμή.
 

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά δείτε ΕΔΩ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA