Χαλκίδα: Στο δημοτικό συμβούλιο ο Απόστολος Γκλέτσος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Στο δημοτικό συμβούλιο ο Απόστολος Γκλέτσος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Στο δημοτικό συμβούλιο ο Απόστολος Γκλέτσος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος έδωσε το παρών στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (18-07-2016) και μίλησε για το «Δίκτυον Παράκτιον», ένα δίκτυο που αποτελείται από τους 25 Δήμους της Στερεάς, πανεπιστημιακά - ερευνητικά ιδρύματα, επαγγελματικούς-οικονομικούς φορείς και ενώνει όλες τις παράκτιες, παρόχθιες αλλά και νησιωτικές περιοχές της Στερεάς Ελλάδας...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Όπως είπε ο Απόστολος Γκλέτσος, στόχος είναι να αποτελέσει ισχυρό εργαλείο, για την Στερεά Ελλάδα και τις τοπικές κοινωνίες ώστε να γίνουν σταθερά βήματα προς αποτελεσματικές μορφές οικονομικής ανάπτυξης με έργα και θέσεις εργασίας.

"Το Παράκτιο είναι όλα αυτά που σκεφτόμασταν τα τελευταία 20 χρόνια, είναι κάποιες προσπάθειες που δεν κατέληξαν κάπου και λέμε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί αναζητούμε λύσεις σε μια δύσκολη εξίσωση που έπρεπε να τις βρούμε χθες. Τρέχουμε όλοι! Το Παράκτιο απευθύνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και με εθελοντική εργασία θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την λαϊκή οικονομία" τόνισε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος.
Παράλληλα ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε και το 1 εκ. ευρώ που χρωστάει ο Δήμος Χαλκιδέων (από το 2013) σύμφωνα με το πόρισμα του ορκωτού λογιστή: "Ακούγοντας και το εκατομμύριο το προηγούμενο, ένα αντίστοιχο έχω να σας πω δικό μας, σκεφτείτε εμείς με 13.500 κατοίκους βρέθηκε χρέος 1,2 εκ. ευρώ από οφειλές του 2004 σε προμηθευτές και σε ανθρώπους που έχουν δουλέψει, τα δεδουλευμένα τους δηλαδή".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA