Απόκοσμο: Άγαλμα του Ιησού ανοίγει τα μάτια του μέσα σε εκκλησία! Σοκαρισμένος ο κάμεραμαν άρχισε να τρέχει μακριά (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απόκοσμο: Άγαλμα του Ιησού ανοίγει τα μάτια του μέσα σε εκκλησία! Σοκαρισμένος ο κάμεραμαν άρχισε να τρέχει μακριά (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόκοσμο: Άγαλμα του Ιησού ανοίγει τα μάτια του μέσα σε εκκλησία! Σοκαρισμένος ο κάμεραμαν άρχισε να τρέχει μακριά (ΒΙΝΤΕΟ) 
Ένα βίντεο που δείχνει ένα άγαλμα του Ιησού να ανοίγει τα μάτια του κάνει τον γύρο του ίντερνετ τις τελευταίες ώρες - Δείτε το επίμαχο βίντεο!

Με το στόμα ανοιχτό έχουν μείνει ιερείς και πιστοί στο Μεξικό με τα απόκοσμα πλάνα που είδαν το «φως» της δημοσιότητας και δείχνουν άγαλμα του Ιησού να ανοιγοκλείνει τα μάτια του.

Το βίντεο από την εκκλησία της πολιτείας της Coahuila de Zaragosa στο Μεξικό έχει αφήσει μπερδεμένους χιλιάδες πιστούς, αλλά και ερευνητές του παραφυσικού, που προσπαθούν να ερμηνεύσουν αν το άγαλμα του Ιησού ανοιγόκλεισε στην πραγματικότητα τα μάτια του, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη τελετή, ή αν το βίντεο αποτελεί προϊόν... καλού φωτομοντάζ. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που υποστηρίζουν ότι πρόκειται απλά για μία οφθαλμαπάτη.

Σύμφωνα με την Mirror, το περιστατικό έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούνιο και έγινε γρήγορα viral, όταν δημοσιεύτηκε σε δημοφιλές site ανεξήγητων περιστατικών.

Ο άνθρωπος που έκανε την λήψη, έμεινε εμβρόντητος, ενώ στη συνέχεια, σοκαρισμένος, άρχισε να τρέχει μακριά.

Μάλιστα, ο διαχειριστής του εν λόγω site, Adimensional, Ivan Escamilla, αναφέρει ότι το βίντεο είναι αυθεντικό ενώ την ίδια γνώμη έχουν και δεκάδες ιερείς, αναλυτές και ειδικοί των special effects...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ:

Πληροφορίες: Mirror

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA