Μαντούδι: Ατύχημα, αυτοκτονία ή φρικτό έγκλημα; Τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης! Δείτε τι βρέθηκε δίπλα στο απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε στην κορυφή του βουνού - «Δεν πατάει ψυχή εκεί» λένε οι πυροσβέστες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μαντούδι: Ατύχημα, αυτοκτονία ή φρικτό έγκλημα; Τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης! Δείτε τι βρέθηκε δίπλα στο απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε στην κορυφή του βουνού - «Δεν πατάει ψυχή εκεί» λένε οι πυροσβέστες!

Μαντούδι: Ατύχημα, αυτοκτονία ή φρικτό έγκλημα; Τα σκοτεινά σημεία στην υπόθεση - Δείτε τι βρέθηκε δίπλα στο απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε στην κορυφή του βουνού - «Δεν πατάει ψυχή εκεί» λένε οι πυροσβέστες
Ατύχημα, αυτοκτονία ή φρικτό έγκλημα, είναι τα ενδεχόμενα που ερευνώνται γύρω από το απανθρακωμένο πτώμα που εντόπισαν οι πυροσβέστες κατά την κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς, στη κορυφή του βουνού «Γερόβουνου» το βράδυ της Πέμπτης (18-08-2016) στο Κυμάσι Μαντουδίου - Δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα...

Όπως σας ενημερώσαμε αποκλειστικά από χθες (δείτε ΕΔΩ) η πυρκαγιά ξέσπασε στις 20:25 σε δύσβατο σημείο, στη θέση Γερόβουνο Στεφανίου και όπως ανέφερε στο EviaZoom.gr, αξιωματικός της Π.Υ. , η φωτιά δεν απειλούσε κάποια κατοικημένη περιοχή και αργά ή γρήγορα θα έσβηνε αφού κατευθυνόταν προς τη θάλασσα. Ωστόσο, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ και ενώ οι πυροσβέστες περπατούσαν ώρες για να φτάσουν στο σημείο, μόλις έφτασαν, βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εντόπισαν μέσα στα καμένα, ένα απανθρακωμένο πτώμα, που είχε συρρικνωθεί από τις φλόγες και θεωρείται δεδομένο ότι από εκεί ξεκίνησε και η φωτιά.

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, δίπλα στην απανθρακωμένη σορό βρέθηκε ένα χειροπρίονο, φρεσκοκομμένα κλαδιά, μία κενή φιάλη κρασιού, φλούδες μήλου, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί συνέλεξαν και κάποιες κηλίδες αίματος.

Οι Αρχές ακόμη δεν είναι σε θέση να διαπιστώσουν αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα. Έλαβαν δείγματα DNA, προκειμένου να διαπιστώσουν το φύλο, ενώ εξετάζουν τους πρόσφατους φακέλους δηλώσεων εξαφανίσεων σε αστυνομικές αρχές, αναζητώντας τα στοιχεία ταυτότητάς του. Με αυτόν τον τρόπο επιχειρούν να εντοπίσουν συγγενικά του πρόσωπα για να προβούν σε εξετάσεις αντιπαραβολής του γενετικού υλικού για την ταυτοποίηση της ταυτότητάς του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πυροσβέστες της περιοχής σχολίασαν στο EviaZoom.gr πως «στο συγκεκριμένο βουνό δεν πατάει ψυχή και για να φτάσει κανείς εκεί θα πρέπει να περπατήσει για αρκετή ώρα σε ύψωμα ανάμεσα σε θάμνους και πουρνάρια που καλύπτονται με αγκάθια». 

Αργά το βράδυ της Πέμπτης κατέφθασαν στη περιοχή, ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής, Αρχιπύραρχος Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Διοικητής της Π.Υ. Χαλκίδας, Γιώργος Σηφάκης και ο Διοικητής του Α.Τ. Μαντουδίου.

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Μέχρι στιγμής, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. που ασχολούνται με την υπόθεση δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα, αν πρόκειται για ατύχημα, αν αυτοπυρπολήθηκε ή αν του έβαλαν φωτιά και τον έκαψαν ζωντανό για να εξαφανίσουν τα ίχνη.

Ένα άλλο ερώτημα, που τίθεται, είναι αν αυτή η υπόθεση έχει κάποια σχέση με την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια... 

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ερευνάται και από την Ασφάλεια Χαλκίδας.

Επίσης, έμπειροι αξιωματικοί που ψάχνουν την υπόθεση πιθανολογούν πως ενδεχομένως το θύμα έκοψε κλαδιά προκειμένου να ανάψει φωτιά για να ζεσταθεί τη νύχτα, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, αποκοιμήθηκε, η φωτιά ξέφυγε, τον κύκλωσε, με αποτέλεσμα το φρικτό θάνατό του. Δεν αποκλείουν βέβαια να συνέβησαν όλα τα παραπάνω με τη θέληση του θύματος, που μπορεί να είχε αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του με τον συγκεκριμένο τρόπο.

Στο σημείο που βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα μετέβη ιατροδικαστής ενώ όλα τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προς εξερεύνηση για τον εντοπισμό στοιχείων που ενδεχομένως βοηθήσουν τις αστυνομικές έρευνες. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εύβοια: Πέπλο μυστηρίου με το απανθρακωμένο πτώμα στο Μαντούδι - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Τραγωδία στο Μαντούδι: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς! (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA