«Μπαϊρακτάρης»: Ο «βασιλιάς» του κεμπάπ ανοίγει εστιατόριο στη Χαλκίδα; (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Μπαϊρακτάρης»: Ο «βασιλιάς» του κεμπάπ ανοίγει εστιατόριο στη Χαλκίδα; (ΦΩΤΟ)


Έντονες είναι οι φήμες τις τελευταίες ώρες ότι η επιτυχημένη αλυσίδα - εστιατορίων- της οικογένειας Μπαϊρακτάρη θα ανοίξει το πρώτο της μαγαζί στη πόλη της Χαλκίδας...

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η οικογένεια Μπαϊρακτάρη φέρεται να έχει βάλει στο "στόχαστρο" το κτίριο που βρίσκεται στην οδό Λεωφόρο Βουδούρη 2, στη παραλία της Χαλκίδας, στο οποίο στεγαζόταν, μέχρι πριν λίγους μήνες, το ψητοπωλείο «Η Παλαιά Γέφυρα».

«Μπαϊρακτάρης»: Ο «βασιλιάς» του κεμπάπ!

Τα αδέρφια, Σπύρος, Γιώργος και Σταύρος, κατάφεραν να φτιάξουν μια αυτοκρατορία από εστιατόρια, απασχολώντας πάνω από 300 εργαζόμενους, σερβίροντας στους πελάτες, από τσιπούρα μέχρι κεμπάπ που είναι η σπεσιαλιτέ της επιχείρησης.

Αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια των καλοφαγάδων της Αθήνας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τους μεζέδες και την κουζίνα του έχουν απολαύσει πολιτικοί, γαλαζοαίματοι, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, αθλητές αλλά και διάσημοι από όλον τον κόσμο.

Στην ιστορία έμεινε το γεύμα που είχε δώσει το 2004 ο Κ. Καραμανλής σε βουλευτές της ΝΔ, στο εστιατόριο του Μπαϊρακτάρη, στο Μοναστηράκι.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA