Σοκ στη Μεσσηνία: Πέθανε μετά από τσίμπημα σφήκας η 53χρονη πρόεδρος τοπικού συμβουλίου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σοκ στη Μεσσηνία: Πέθανε μετά από τσίμπημα σφήκας η 53χρονη πρόεδρος τοπικού συμβουλίου (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Αγίου Βλασίου, όπου σήμερα το πρωί, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 χρρόνων, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίου Βλασίου Γεωργία Καρκαλά, από αλλεργικό σοκ, μετά από τσίμπημα σφήκας...

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της, όταν η σφήκα την τσίμπησε στο λαιμό, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει και να μην επανέλθει ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε και καρδιολογικά προβλήματα.

Η σκηνή έγινε μπροστά στα μάτια του συζύγου της, στις 9 το πρωί και αμέσως τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και ενημέρωσε ότι μετά από τσίμπημα σφήκας δεν επανερχόταν. Στις 9.30 το πρωί στον Άγιο Βλάσιο πήγε μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και ζητήθηκε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου τους. Η γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών (αγοριού και κοριτσιού) που είναι φοιτητές και ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την Αυτοδιοίκηση, με τον συνδυασμό της Δημοτικής Αρχής.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο το απόγευμα στον Άγιο Βλάσιο.

Πληροφορίες: magnesianews

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA