Στη Λίμνη ο Παυλόπουλος: Μίλησε με τους κατοίκους και βράβευσε τους πυροσβέστες - Δείτε τι δήλωσε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Στη Λίμνη ο Παυλόπουλος: Μίλησε με τους κατοίκους και βράβευσε τους πυροσβέστες - Δείτε τι δήλωσε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την περιοχή της Λίμνης που επλήγη από τις πρόσφατες πυρκαγιές, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής (26-08-2016) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος...

ΒΙΝΤΕΟ Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βράβευσε πυροσβέστες που πήραν μέρος στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, με αφορμή τις προσπάθειες των αρχών και των πολιτών στην αντιμετώπιση των πρόσφατων πυρκαγιών στην περιοχή, ο Π. Παυλόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

«Μας διδάσκετε πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε τούτη τη βαθιά κρίση, η οποία διαπερνά τον τόπο και η οποία κινδυνεύει να οδηγήσει σε ρήξη του κοινωνικού ιστού. Μόνο με την ομόνοια μπορούμε να το πετύχουμε. Όχι ότι υποτιμά κανείς τις επιμέρους διαφορές των δημοκρατικών δυνάμεων. Πρέπει να τις υπολογίζουμε και να τις σεβόμαστε. Αλλά μπροστά στα σημαντικά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε τη συμβολή των ανθρώπων της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και των εθελοντών, καθώς όπως είπε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

«Η συνεργασία αυτή δείχνει τι μπορούμε να καταφέρουμε», είπε ο Π. Παυλόπουλος, ενώ δεσμεύτηκε προσωπικά ότι στο μέτρο που του αναλογεί και σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τον αρμόδιο υπουργό θα συνδράμει στην προσπάθεια αποκατάστασης του περιβάλλοντος στην βόρεια Εύβοια.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA