Υπό δρακόντεια μέτρα συνεχίζεται η δημοπρασία για τις 4 τηλεοπτικές άδειες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπό δρακόντεια μέτρα συνεχίζεται η δημοπρασία για τις 4 τηλεοπτικές άδειες

Σε θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί η διαδικασία για τη χορήγηση τεσσάρων αδειών σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας...

Κυβερνητικές πηγές διέψευσαν τις «πληροφορίες» που κυκλοφορούν περί αδειοδότησης κάποιων σταθμών και τονίζουν ότι ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας μέχρι στιγμής.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (30-08-2016), οι εκπρόσωποι των οκτώ επιχειρηματικών σχημάτων που διεκδικούν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες βρίσκονται «κλειδωμένοι» στα ειδικά διαμορφωμένα γραφεία τους στη ΓΓΕΕ, ενώ τους έχουν αφαιρεθεί προσωπικοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα για να μην υπάρξει ο κίνδυνος καμίας διαρροής.

Από τους 8 πλέον υποψήφιους μιας και η υποψηφιότητα του Epsilon κόπηκε, οι τέσσερεις βρέθηκαν εκεί και συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την Alter Ego, ο Θοδωρής Κυριακού για τον ΑΝΤ1, ο Ιβάν Σαββίδης για τη DIMERA και ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας για την ομώνυμη εταιρεία.

Οι υπόλοιποι 4 υποψήφιοι εκπροσωπούνται από τους Γενικούς Διευθυντές και συγκεκριμένα, ο Πάνος Κυριακόπουλος για τον Ανεξάρτητο Πάροχο, ο Κάρολος Αλκαλάι για το Star, ο Κώστας Κιμπουρόπουλος για τον ΣΚΑΙ και ο Δημήτρης Φουρλεμάδης για τον Alpha.

Για κάθε μια από τις ηλεκτρονικές δημοπρατήσεις, υπολογίζεται ότι θα απαιτηθεί περίπου ένα δωδεκάωρο και γι’ αυτό εκτιμάται ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε περίπου 48 ώρες, δηλαδή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA