Χαλκίδα: Τον έκλεψαν την ώρα που κοιμόταν! Η θρασύτατη κλοπή σε ασφαλιστικό γραφείο που σόκαρε το πανελλήνιο! - Δείτε ξανά το βίντεο-ντοκουμέντο του EviaZoom.gr που μεταδόθηκε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Τον έκλεψαν την ώρα που κοιμόταν! Η θρασύτατη κλοπή σε ασφαλιστικό γραφείο που σόκαρε το πανελλήνιο! - Δείτε ξανά το βίντεο-ντοκουμέντο του EviaZoom.gr που μεταδόθηκε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων

Χαλκίδα: Τον έκλεψαν την ώρα που κοιμόταν! Η θρασύτατη κλοπή σε ασφαλιστικό γραφείο που σόκαρε το πανελλήνιο! - Δείτε ξανά το βίντεο-ντοκουμέντο του EviaZoom.gr που μεταδόθηκε και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
Η θρασύτατη κλοπή σημειώθηκε ένα χρόνο πριν (δείτε ΕΔΩ) και συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Τρίτης (04-08-2015) στη περιοχή της Σουβάλας, στη Χαλκίδα - Δείτε ξανά το Βίντεο ντοκουμέντο του EviaZoom.gr που κυριάρχησε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της Τετάρτης (05-08-2015) των τηλεοπτικών σταθμών MEGA, ALPHA, ΕΡΤ-1, STAR και ΣΚΑΪ  (δείτε ΕΔΩ)

ΒΙΝΤΕΟ
Είναι η στιγμή που οι δύο διαρρήκτες εισβάλλουν στο ασφαλιστικό γραφείο "Kronos Insurance Group" που βρίσκεται στην οδό Καραολή Δημητρίου 4 στη Χαλκίδα και ενώ ο ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα και κοιμόταν! 
Θρασύτατη κλοπή στη Χαλκίδα: Βίντεο-Ντοκουμέντο! Είναι η στιγμή που οι δύο διαρρήκτες εισβάλλουν σε ασφαλιστικό γραφείο και κλέβουν ότι βρούν, την ώρα που ο ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα και κοιμόταν!
Οι θρασύτατοι νεαροί αφού παραβίασαν την ξεκλείδωτη πόρτα, άρπαξαν ένα κράνος και ένα laptop και στη συνέχεια πρόλαβαν και τράπηκαν σε φυγή. Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Παναγιώτης Ακαρέπης τους αντιλήφθηκε στο τέλος αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Χαλκίδα: Το βίντεο-ντοκουμέντο του eviazoom.gr από την θρασύτατη κλοπή σε ασφαλιστικό γραφείο, σόκαρε το πανελλήνιο! Δείτε βίντεο από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών, MEGA, ALPHA, ΕΡΤ-1, STAR και ΣΚΑΪ
Το βίντεο-ντοκουμέντο του ΕviaΖoom.gr από την κλοπή στο ασφαλιστικό γραφείο του Παναγιώτη Ακαρέπη στη Χαλκίδα, κυριάρχησε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων της Τετάρτης (05-08-2015) των τηλεοπτικών σταθμών MEGA, ALPHA, ΕΡΤ-1, STAR και ΣΚΑΪ
 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Θρασύτατη κλοπή στη Χαλκίδα: Βίντεο-Ντοκουμέντο! Είναι η στιγμή που οι δύο διαρρήκτες εισβάλλουν σε ασφαλιστικό γραφείο και κλέβουν ότι βρούν, την ώρα που ο ιδιοκτήτης βρισκόταν μέσα και κοιμόταν! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)


Χαλκίδα: Το βίντεο-ντοκουμέντο του eviazoom.gr από την θρασύτατη κλοπή σε ασφαλιστικό γραφείο, σόκαρε το πανελλήνιο! Δείτε βίντεο από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών, MEGA, ALPHA, ΕΡΤ-1, STAR και ΣΚΑΪ
 
Χαλκίδα: Στο STAR το βίντεο-ντοκουμέντο του eviazoom.gr από την κλοπή στο ασφαλιστικό γραφείο - Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων!

Χαλκίδα: Στον ΣΚΑΪ το βίντεο-ντοκουμέντο του eviazoom.gr από την κλοπή στο ασφαλιστικό γραφείο - Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων!

Χαλκίδα: Στην ΕΡΤ-1 το βίντεο-ντοκουμέντο του eviazoom.gr από την κλοπή στο ασφαλιστικό γραφείο - Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων!

Χαλκίδα: Στο MEGA το βίντεο-ντοκουμέντο του eviazoom.gr από την κλοπή στο ασφαλιστικό γραφείο - Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων!

Χαλκίδα: Στον ALPHA το βίντεο-ντοκουμέντο του eviazoom.gr από την κλοπή στο ασφαλιστικό γραφείο - Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA