Εύβοια: Έντεκα συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Έντεκα συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο!

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας...

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη (20-09-2016) στο Νομό Εύβοιας, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά 11 άτομα και συγκεκριμένα:

-Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφαλείας και Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για διάπραξη κλοπών από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

-Ημεδαπός στη Χαλκίδα για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας. Κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κάνναβης, δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

-Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών, για κλοπή.

-Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, διότι στερείτο των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

-Έξι άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

-Τρεις ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας, καθώς και των Α’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα.

-Ημεδαπός στο Μαντούδι, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας.

-Αλλοδαπός στην Παραλία Αυλίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας.

-Αλλοδαπός στη Ριτσώνα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας.

Τέλος, αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για επαιτεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA